ماجرای ضرب و شتم پیروز مجتهدزاده استاد دانشگاه تهران چه بود؟

پرونده چهره ماندگار علمی و استاد روابط بین‌الملل کشور که بر سر اختلاف ملکی با چند نفر مورد ضرب و جرح قرار گرفته،به پزشکی قانونی ارجاع شد.
تصویر ماجرای ضرب و شتم پیروز مجتهدزاده استاد دانشگاه تهران چه بود؟

به گزارش سایت خبری پُرسون، حدود ساعت 14 روز سه‌شنبه ۱۳ خرداد دکتر پیروز مجتهدزاده 80 ساله که برای سرکشی به خانه مادر همسرش رفته بود، از سوی افرادی که در این خانه ساکن شده‌اند، مورد ضرب و جرح شدید قرار گرفت.‌

دکتر مجتهدزاده درباره جزئیات این ماجرا گفت: «مادر همسرم از 3 سال قبل به انگلیس رفته بود. ظهر روز سه‌شنبه در خانه بودم که همسرم گفت شنیده چند نفر بی‌اجازه در خانه مادرش زندگی می‌کنند و آنجا را تصرف کرده‌اند. بعد همسرم از من خواست به آن خانه در خیابان جماران برویم تا به اوضاع سرکشی کنیم. من ابتدا مخالفت کردم اما وقتی دیدم همسرم قصد دارد تنها برود با او راهی خانه مادرزنم شدیم. وقتی به آنجا رسیدیم و با کلید در را باز کردیم به یکباره چند جوان به ما حمله و به ورود ما اعتراض کردند. من برای اینکه شاید آنها بزرگتری داشته باشند که بتوانم با او صحبت و مشکل را حل کنم از پله‌ها بالا رفتم اما آنها ناگهان در خانه را بستند و من را در داخل ساختمان گیر انداختند و چند نفری به من حمله کردند. یکی از آنها با جسمی سفت و سنگین ضربه‌ای به سرم زد که چند دقیقه‌ای گیج شدم. بعد هم با مشت و لگد به جانم افتادند به طوری که دیگر توان ایستادن نداشتم و روی زمین افتادم.»
وی افزود: «در نهایت همسرم با کمک دوستانی که در محل بودند با پلیس تماس گرفتند و پس از حضور مأموران کلانتری 123 نیاوران و با کمک نیروهای اورژانس به بیمارستان شهدای تجریش منتقلم کردند. البته آسیب روانی که این ماجرا برایم داشت بیشتر از لطمه‌های جسمی بود.»

دکتر مجتهد‌زاده در ادامه گفت: «مادر همسرم ساکن انگلیس است. وقتی به ایران می‌آمد پسر جوانی به عنوان خدمتکار و راننده کارهایش را انجام می‌داد. همان موقع او به مادرخانمم گفته بود یک کلید از خانه‌تان به من بدهید تا جهت رفت و آمد و انجام خرید برای شما راحت‌تر باشم. مادر همسرم هم کلیدی به او داده بود اما آن شخص از اعتماد مادرزنم سوء‌استفاده کرده بود و از روی کلید مخفیانه برای خودش کلیدی ساخته بود و پس از خروج مادرهمسرم از ایران آن راننده به همراه خانواده‌اش بدون اجازه وارد ملک شده و در آنجا ساکن شده‌اند.»

دکتر مجتهدزاده در ادامه اظهار کرد: «وقتی همسرم متوجه ماجرا شد برای تعیین تکلیف وضعیت خانه به آنجا رفتیم اما آنها در کمال ناباوری به جای عذرخواهی از تصرف عدوانی به من حمله کردند و مدعی شدند چون در این چند سال مراقب خانه بوده‌ایم یا باید سالی یک میلیارد تومان به ما پرداخت کنید یا خانه را تخلیه نمی‌کنیم. این در حالی است که نه مادرهمسرم به آنها گفته بود که مراقب خانه باشند و نه اجازه‌ای برای سکونت به آنها داده بود.» وی درباره آخرین وضعیت پرونده نیز گفت: «در حال حاضر شکایتی از این افراد انجام شده و من هم برای آسیب‌هایی که به من زده شده به پزشکی قانونی معرفی شده‌ام.»

افشین علا شاعر و پسرخاله دکتر مجتهد‌زاده نیز در این باره گفته است: «دکتر پیروز مجتهدزاده سال‌هاست که با عرق‌ریزی روح و خون جگر، با تدریس و نگارش و سخنرانی در محافل علمی و سیاسی داخل و خارج کشور، عمر خود را صرف اعتلای نام ایران در مجامع بین‌المللی کرده است. بویژه در خصوص اثبات حق حاکمیت ایران بر جزایر سه‌گانه خلیج فارس پایمردی جانانه‌ای از خود نشان داده است.

متأسفانه دکتر مجتهدزاده در سفر اخیر به تهران، از غصب ملک شخصی مادر همسرشان مطلع می‌شود. ولی بنا را بر رأفت و مدارا می‌گذارد و به وعده این افراد که قول تخلیه ملک را می‌دهند، اعتماد می‌کند و در موعد مقرر همراه با همسرش برای اسکان به ملک مزبور می‌رود. اما وی را مورد اهانت و ضرب و شتم قرار می‌دهند و بشدت زخمی می‌کنند. اما پیگیری این ماجرا را به عهده خودشان می‌گذارند. در حالی که ایشان هنوز در بهت و رنج ناشی از این حادثه ناگوار به سر می‌برد و به دلیل ضربات جسمی و روحی فراوان، توانایی طی مراحل پیچیده قضایی را ندارد. بی‌شک اتفاقی چنین ناگوار برای یک دانشمند ایرانی فاجعه‌ای است که ورود فوری و جدی دستگاه‌های امنیتی و قضایی کشور را می‌طلبد. لذا از متولیان امر تقاضا می‌کنم ایشان را که در آستانه هشتاد سالگی هستند و مدتهاست که از بیماری نیز رنج می‌برند، در پیچ و خم کلانتری، دادگاه، پزشکی قانونی و سایر مراحل طاقت‌فرسای دادخواهی تنها نگذارند.»

منبع: ایران

967195

سازمان آگهی های پرسون