مخبر به مدیرمسئول جدید روزنامه اطلاعات تبریک گفت

مشاور و دستیار رهبری در پیامی انتصاب مدیرمسئول جدید روزنامه اطلاعات را تبریک گفت.
تصویر مخبر به مدیرمسئول جدید روزنامه اطلاعات تبریک گفت

به گزارش سایت خبری پُرسون، محمد مخبر مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در پیامی انتصاب حجت الاسلام و المسلمین ایزدپناه به عنوان نماینده ولی‌فقیه و مدیر مسئول روزنامه اطلاعات را تبریک گفت.

متن پیام عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بدین شرح ذیل است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

جناب حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا ایزدپناه

انتصاب جنابعالی به عنوان نماینده ولی‌فقیه در مؤسسه و روزنامه اطلاعات و همچنین تصدی مدیرمسئولی آن رسانه پراهمیت را صمیمانه‌ترین تبریک عرض می‌کنم.

این مسئولیت خطیر و ارزشمند، نشانه اعتماد و باور رهبر معظم انقلاب به توانمندی‌ها، تعهد و شایستگی شما است. یقین دارم درسایه رهنمودهای ایشان و بابهره‌گیری از تجربه و ظرفیت‌های موجود در آن روزنامه که از سابقه و پیشینه طولانی برخوردار بوده و همکاران رسانه‌ای و نیروی انسانی متخصص و توانمندی در اختیار دارد، می‌توانید نقش مؤثری در هدایت فرهنگی، نوآوری و توسعه کمی و کیفی مؤسسه اطلاعات ایفا نمائید.

از خداوند متعال توفیق و سربلندی شما را در انجام این وظیفه ارزشمند خواستارم و امیدوارم این انتصاب زمینه‌ساز پیشرفت روزافزون آن رسانه گردد.

محمد مخبر

منبع: تسنیم

966503

سازمان آگهی های پرسون