گزارش روزانه بورس امروز دوشنبه ۵ خرداد

امروز دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴ شاخص کل بورس تهران در چهل و دومین روز کاری خود بعد از ثبت سقف ۳,۱۱۶,۵۷۱ واحد تا این لحظه به تراز ۳,۱۱۰,۰۳۷ عقب نشینی و ۶۵۳۴ واحد نسبت به سقف پایین آمده است.
تصویر گزارش روزانه بورس امروز دوشنبه ۵ خرداد

به گزارش سایت خبری پُرسون، امروز دوشنبه ۵ خرداد ماه ۱۴۰۴، در حالی شاخص کل بورس تهران کار خود را با رشد ۸۰۲۴ واحدی آغاز کرد و به تراز ۳,۱۱۰,۰۳۷ رسیده است، تا این لحظه و با بازگشایی سهام خودرویی از سقف تراز ۳,۱۱۶,۵۷۱ واحدی در ابتدای معاملات به میزان ۶۵۳۴ واحد فاصله گرفته است.

امروز شاخص کل هم وزن بورس تهران نیز همسو با رشد شاخص کل، با افزایش ۱۱۱۸ واحدی مواجه شده و اکنون به تراز ۹۵۳,۳۴۸ واحدی رسیده است.

۳ گروه بانک، سیمان و فلزات اساسی به ترتیب با ارزش معاملات ۵۴۴، ۲۷۰ و ۲۴۷ میلیارد تومانی برترین گروه‌های صنعت از نظر ارزش معاملات تا لحظه تهیه این گزارش هستند.

نمادهای مؤثر بورسی و فرابورسی

۳ نماد فملی، فولاد و وبملت با مجموع اثر مثبت ۷۷۷۱ واحدی مؤثرترین نمادهای بورسی بر شاخص کل تا این لحظه بوده‌اند و ۲ نماد نیشکر و آریان با مجموع اثر منفی ۳۹ واحدی و ۳ نماد سامان، خاور و حسینا با مجموع اثر مثبت ۳۲ واحدی پر تأثیرترین نمادها بر شاخص کل فرابورس تا این لحظه هستند.

ضمناً در صدر پرتراکنش‌ترین نمادهای بورسی به ترتیب سه نماد وبصادر، وبملت و وتجارت قرار دارند و در بازار فرابورس نماد تازه وارد مهر، خاور و مهرمام پرتراکنش‌ترین نمادهای فرابورسی هستند.

برترین‌های عرضه و تقاضا

در سمت تقاضا ۳ نماد بفجر، ولنوین و مبین به ترتیب با صف خرید ۲۸۵، ۲۶۳ و ۱۰۹ میلیارد تومانی برترین تقاضای بازار را در ساعت اول بازار ثبت کرده‌اند و از طرف دیگر ۳ نماد وساپا، ثفارس و ورنا به ترتیب هرکدام با صف فروش‌های ۲۹۱، ۳۷ و ۳۰ میلیارد تومانی در صدر صف‌های فروش جای گرفته‌اند.

گردش نقدینگی در بازار

شاخص‌های امروز بازار سرمایه تحت تأثیر ورود نقدینگی (فروش حقوقی) ۱۴۹ میلیارد تومانی و خروج نقدینگی از صندوق‌های درآمد ثابت به میزان ۲۳۰ میلیارد تومان بود که ارزش معاملات خرد ۵۴۱۸ میلیارد تومانی، تشکیل صف خرید در ۹۵ نماد مجموعاً به ارزش ۱,۶۱۴ میلیارد تومان و صف فروش ۱۰۳ نماد مجموعاً به ارزش ۱,۰۷۶ میلیارد تومان قرار گرفت.

امروز و تا این لحظه سرانه خرید و فروش حقیقی به ترتیب به میزان ۵۰ و ۴۷ میلیون تومان است.

عقب نشینی روز گذشته شاخص کل در شرایطی رخ داد که در شروع بازار ۲ سهم خودرویی و لیدر بازار (خساپا و خودرو) با خبر توقف واگذاری معاملات آن‌ها متوقف شدند و در شفاف‌سازی این ۲ نماد آمده بود که بنا بر نامه‌ای خیلی محرمانه واصله از شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا مقرر گردید تا ابلاغ مصوبات شورای عالی سران قوا، از هر نوع واگذاری و تغییر و تحول در سهام این ۲ شرکت جلوگیری شود. حال آنکه قوه قضائیه وجود چنین نامه و تصمیمی را تکذیب کرد اما خودروسازان با شفاف‌سازی در سامانه کدال در صبح روز جاری بر دریافت این نامه تاکید کردند.

منبع: مهر

966270

سازمان آگهی های پرسون