به گزارش سایت خبری پُرسون، مهندس محمد یاشار لطفی با اعلام مطلب فوق افزود: ایستگاه متروی ورزشگاه تختی که به زمان آغاز بهره برداری نزدیک شده است، دارای ویژگی های متعدد و منحصر به فردی بوده و در نوع خود یک ایستگاه خاص به شمار میآید.
وی افزود: این ایستگاه در واقع عریض ترین ایستگاه زیرزمینی شبکه مترو کلانشهرهای کشور بوده و با استفاده از قالب قوسی لغزنده، عرض تقریبی ۲۱ متر برای آن تامین شده است. همچنین با طول۲۸۴ متر، طولانی ترین ایستگاه مترو نیز محسوب می شود.
به گفته مجری خط ۷ مترو، پهناورترین ایستگاه غیر تقاطعی شبکه متروی تهران که همین ایستگاه ورزشگاه تختی بوده و ۱۹ هزار متر مربع وسعت دارد، با استفاده حداکثری از توان تولید داخل احداث شده و بومی سازی در حوزه عملیات ساختمانی و تجهیزاتی آن به شکلی پررنگ و محسوس به چشم می آید. از طرفی معماری ایستگاه بر اساس شاخصهای محیط پیرامونی آن که ورزشگاه تختی است، با رویکرد بهسازی کیفی فضا و ایجاد نشاط شهری طراحی شده و حتی جهت پخش مسابقات ورزشی و اطلاع رسانی وقایع ورزشی، قرار است تلویزیونهای شهری بزرگ در محیط ایستگاه تعبیه شوند.
لطفی در ادامه صحبتهای خود، کاهش محسوس استفاده از نمای سنگ در گالریها و فضاهای داخلی ایستگاه را متضمن سهولت فرآیند تعمیر و نگهداری آن در طول دوره بهرهبرداری دانست و افزود: این امر ضمن حفظ منابع ملی کشور، دسترسی به تجهیزات در صورت نیاز را آسانتر میکند. نکته مهمتر آنکه در طراحی ایستگاه ورزشگاه تختی به منظور حفظ خط آسمان و پرهیز از آلودگیهای بصری در مبلمان شهری، کیوسک حذف شده و با استفاده از پله برقی، دسترسی از سطح زمین به سالن بلیت فروشی و تراز سکو فراهم آمده است. ایجاد گالری یادبود افتخار آفرینان ایران در مسابقات ادوار مختلف المپیک، از دیگر مشخصههای ایستگاه ورزشگاه تختی است که به نوعی آن را به ایستگاهی خاص و البته جذاب و چشم نواز برای مسافران شبکه متروی تهران تبدیل خواهد کرد.
منبع: ایسنا