محسن رضایی:

شهادت بالاترین پاداش الهی است که به بندگان خاص خداوند عطا می‌شود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شهادت را ملاک بزرگی و اوج بندگان خدا دانست و با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت به تمجید از شخصیت والای این شهیدان پرداخت.
تصویر شهادت بالاترین پاداش الهی است که به بندگان خاص خداوند عطا می‌شود

به گزارش سایت خبری پُرسون، محسن رضایی صبح چهارشنبه در همایش بین المللی حکمرانی شهید ابراهیم رئیسی در حرم مطهر امام رضا (ع) با اشاره به شهادت سید ابراهیم (رئیسی)، رئیس‌جمهور فقید، شهادت را بالاترین مزد و پاداش الهی دانست که به بندگان خاص خداوند عطا می‌شود.

رضایی در بخشی از سخنانش گفت: این که شهدای خدمت به عدد هشت رسیده و لحظاتی قبل از شهادت طوفان عظیمی در آسمان مشهد پیدا شد، معلوم است که این شهادت خیلی معنا دارد. فلسفه این شهادت را فقط عرفای بزرگ می‌دانند. نکات بسیار مهم در فلسفه شهادت ایشان است.

بنابر روایت مهر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به شخصیت آیت‌الله سید آل هاشم، امام جمعه فقید تبریز، وی را از انقلابیون و مردمداران واقعی از خطه آذربایجان توصیف کرد و افزود: آیت‌الله آل هاشم از ابتدای انقلاب تاکنون همواره در خدمت مردم و انقلاب بود.

وی همچنین با گرامیداشت یاد شهید حسین امیر عبداللهیان، وزیر امور خارجه، و دیگر شهدای همراه، آنان را انسان‌های بزرگی دانست که در راه خدمت به مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران جان خود را فدا کردند.

رضایی با اشاره به جمع هشت نفره شهدای اخیر، به اهمیت این عدد در این واقعه اشاره کرد و از خداوند متعال برای این شهدا علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل مسئلت کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: ما با سرباز مؤثری خداحافظی کردیم، اما حقیقت ایشان آشکار است و شهید رئیسی در متن انقلاب جای گرفته است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: از سه بعد می‌توان در مورد آیت الله رئیسی صحبت کرد اولاً شخص ایشان است از جمله زندگی شخصی و سواد و دانش و موضوع دوم شخصیت این شهید بزرگوار است.

وی اضافه کرد: موضوع دیگر مبحث شهادت ایشان است و هر کدام فضایی برای تأمل و درس گرفتن دارد. همه ملت ما می‌دانند انقلاب اسلامی با شهادت آغاز شد و به اقتدار رسید لذا ما باید شخصیت و فلسفه شهید رئیسی را در رابطه با انقلاب اسلامی بررسی کنیم.

رضایی با بیان اینکه شهادت آخرین پله رسیدن به خداست و هر کسی توفیق این درجه را پیدا نمی‌کند، گفت: شهادت بالاترین مرتبه‌ای است که خدا به سید ابراهیم عطا فرمود و دیگر شهدای خدمت نیز انسان‌های بزرگی بودند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به نکاتی در فلسفه شهادت ابراهیم رئیسی اشاره کرد و گفت: اینکه چرا ایشان در ابتدای حکمرانی به لقاءالله پیوست پاسخی روشن دارد و آن هم اینکه آیت الله رئیسی با خون خود انقلاب را بارورتر کرد.

وی ابراز کرد: کارنامه شهید رئیسی هر چند کوتاه مدت بود، اما راه و مرام ایشان ودیعه و میراثی بود که در اداره کشور می‌توان از آن استفاده کرد.

رضایی راه و مرام شهید رئیسی را عبور از تردیدها و راهی به سوی آینده خواهد و افزود: بعد از اینکه نظام سیاسی ما شکل گرفت تردیدهایی در این زمینه ایجاد شد؛ و این قضیه منجربه ایجاد نوسان در کشور گردید، اما شهید رئیسی کاری کرد که این نوسانات از میان برداشته شد. اگر ایشان به تعبیر مقام معظم رهبری می‌ماند بیشتر مشکلات اقتصادی حل می‌شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه راه و مرام سید ابراهیم رئیسی تبدیل به شاخص و معیار برای تشخیص راه درست از نادرست شد، تصریح کرد: دو تفکر در روابط بین الملل و اقتصاد وجود داشت. در رابطه با روابط بین الملل تفکری شکل گرفت که ما تفاوتی با جهان نداریم و ما هم باید با آمریکا رابطه داشته باشیم. اما تفکری در مقابل بود که معتقد بود ایران گنج بزرگ، شمشیر و پل پیروزی است.

وی گفت: ما پس از انقلاب بارها مذاکرات مستقیم با اروپا و مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا داشتیم ولی طرف مذاکره صادق نبودند چرا که اصل مذاکره برای آنان مهم نیست بلکه به دنبال این هستند که ایران غنی سازی نداشته باشد و به پیشرفت نرسد.

رضایی اظهار کرد: حکمرانی سید ابراهیم رئیسی عبور از تردید در روابط بین الملل بود و موفقیت‌های زیادی در این زمینه کسب شد از جمله انعقادهای قرار دادهای وسیع اقتصادی و امیدواریم دولت پزشکیان مسیر شهید رئیسی را ادامه دهد چرا که راه ایشان چراغ روشنی بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در زمان دولت شهید رئیسی بسیاری از گره‌های اقتصادی حل و فصل شد به طوری که ۳ هزار پروژه تکمیل و ۲ هزار کارخانه فعال شد و این نتیجه تردید شکنی اقتصادی آقای رئیسی بود که بر ظرفیت‌های داخلی تکیه داشتند.

وی همچنین گفت: نکته دیگر در باب دولت رئیسی تقویت رابطه مردم با نظم اسلامی بود. ایشان فردی بود که حاضر شد از جان خود برای مردم بگذرد و ارتباط مردم را با نظام اسلامی تقویت کرد.

منبع: ایسنا

965788

سازمان آگهی های پرسون