نماینده مجلس:

وزیر راه باید هزینه‌های سفر خود و خانواده‌اش به کیش را شخصاً پرداخت کند

عضوکمیسیون اقتصادی مجلس در تذکری خطاب به رئیس‌جمهور تأکید کرد که وزیر راه باید هزینه‌های سفر خود و خانواده‌اش به کیش را شخصاً پرداخت کند تا از آسیب بیشتر به دولت جلوگیری شود.
تصویر وزیر راه باید هزینه‌های سفر خود و خانواده‌اش به کیش را شخصاً پرداخت کند

به گزارش سایت خبری پُرسون، فتح الله توسلی عضوکمیسیون اقتصادی مجلس در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی گفت:به مسئولان محترم کشور در سه قوه تذکر می‌دهیم اجازه ندهید انفجار بندر عباس فراموش شود، با همه کسانی که در این موضوع نقش داشتند برخورد شود.

این نماینده مجلس گفت: از رئیس جمهور برای وزیر راه تقاضا دارم درباره هزینه سفر ایشان و خانواده به کیش شفاف سازی کنند، تا خدای نکرده آسیب بیشتری به دولت وارد نشود. وزیر باید هزینه‌های مربوطه را شخصاً از جیب خودش بپردازد.

توسلی بیان کرد: به وزارت امور خارجه در خصوص لزوم رعایت اصل عزت در چارچوب عزت حکمت مصلحت تذکر می‌دهم. اگر حکمت و مصلحت مذاکره را ایجاب می‌کند و ما هم از آن حمایت می‌کنیم، نباید اصل عزت فراموش شود. نعره‌های مستانه ترامپ در حاشیه خلیج فارس و حرکات و سکنات خارج از عرف دیپلماتیک در قبال جمهوری اسلامی ایران نشانه خوبی نیست. وزارت امور خارجه به مجلس گزارش دهد که دلیل تغییر یکباره رویکرد دولت آمریکا در قبال ایران و مسائلی که دوستان ما در مجلس گفت چیست ؟

عضوکمیسیون اقتصادی مجلس تشریح کرد: آقای شمخانی در این کشور چه مسئولیتی دارد که از جانب دولت و ملت ایران تعهد می‌دهد که ما یکباره تمام اورانیوم غنی شده را نابود میکنیم؟

این نماینده مجلس در پایان گفت: به دولت و مسئولان، خصوصاً رئیس جمهور و رئیس کل بانک مرکزی در خصوص رفتار تحقیرآمیز بانک‌ها با مردم در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری تذکر جدی می‌دهم و اسنادی را به زودی فاش خواهم کرد که نشان می‌دهد چه اتفاقی در حوزه بانکی کشور در حال رخ دادن است.

منبع: ایسنا

965659

سازمان آگهی های پرسون