به گزارش سایت خبری پُرسون، مصدومیت شدید برای ستاره لیگ NBA. این خبری است که رسانههای آمریکایی منتشر کردهاند.
جیسون تیتوم، ستاره تیم بسکتبال بوستون در چند فصل گذشته یکی از ستونهای موفقیت تیمش بوده است.
این بازیکن ۲۷ ساله از سال ۲۰۱۷ در بوستون حضور دارد و فصل گذشته نیز با این تیم به عنوان قهرمانی NBA رسید و در المپیک ۲۰۲۴ پاریس نیز در ترکیب تیم ملی آمریکا صاحب عنوان طلا شد.
تیتوم در دیدار چهارم مقابل نیویورک نیکس در پلی آف دچار مصدومیت و پارگی از نایحه آشیل پا شد و به احتمال زیاد یک سال دور از میادین خواهد بود.
در پی مصدومیت جیسون تیتوم در جریان دیدار مقابل نیویورک نیکس، واکنشهای احساسی از سوی بازیکنان دو تیم مطرح شد.
درک وایت، گارد تیم بوستون سلتیکس که در این بازی ۲۳ امتیاز کسب کرد، گفت: «او برادر ماست، دیدن مصدومیتش ناراحتکننده است. ما او را میشناسیم و میدانیم چه انسانی است. دیدن این صحنه سخت بود. حالا باید راهی برای پیروزی در بازی پنجم پیدا کنیم.»
جیلن براون، دیگر بازیکن بوستون که با ۲۰ امتیاز و ۷ ریباند بازی را به پایان رساند، گفت: «امشب واقعا سخت بود. همه سکوت کرده ایم؛ هم به خاطر باخت و هم نگرانی بابت وضعیت تیتوم. اما باید سرمان را بالا بگیریم و از فردا دوباره شروع کنیم.»
منبع: فارس