تهرانی‌ها منتظر وزش باد شدید و گرد و خاک باشند

اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح زرد از فعالیت دو سامانه جوی «وزش باد شدید» و «فعالیت ناپیوسته سامانه بارشی» در استان خبر داد.
تصویر تهرانی‌ها منتظر وزش باد شدید و گرد و خاک باشند

به گزارش سایت خبری پُرسون، اداره‌ کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک همچنین رگبار پراکنده باران، رعد و برق و طوفان تندری طی روزهای آینده هشدار داد.

هشدار زرد هواشناسی استان تهران:

براساس اطلاعیه اداره کل هواشناسی استان، دو سامانه جوی از چهارشنبه تا جمعه (۲۴ تا ۲۶ اردیبهشت) در مناطق مختلف استان فعال خواهد بود که می‌تواند با وزش باد شدید، خیزش گرد و خاک، رگبار پراکنده باران، کاهش کیفیت هوا و احتمال وقوع سیلاب همراه شود.

هشدار درباره وزش باد شدید

در نخستین سامانه جوی که از چهارشنبه آغاز می‌شود و تا جمعه ادامه دارد، پیش‌بینی شده است که در برخی ساعات به‌ ویژه بعدازظهر و شب، وزش باد شدید تا خیلی شدید سراسر استان به‌ ویژه نیمه غربی و جنوبی تهران را دربرگیرد.

پیامدهای احتمالی این سامانه شامل سقوط اجسام از ارتفاع، خسارت به سازه‌های موقت مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی، آسیب به گلخانه‌ها، شکستن درختان، گسترش گرد و خاک از استان‌های همجوار و کاهش کیفیت هوا و دید افقی در مناطق جنوبی و غربی خواهد بود.

همچنین فعالیت این سامانه امکان رخداد طوفان و گرد و خاک و خطر شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها را در پی دارد.

هواشناسی از شهروندان خواسته است ضمن پرهیز از حضور در ارتفاعات، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و خودداری از پرواز هواپیماهای سبک و گلایدر، در مناطق دارای گرد و غبار از ماسک بهداشتی استفاده و در انجام فعالیت‌های عمرانی احتیاط کنند.

آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان ایلام بوشهر تهران و البرز چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مازندران مرکزی هرمزگان همدان یزد

هشدار درباره رگبار و احتمال سیلاب

دومین سامانه جوی، فعالیت خود را از بعدازظهر چهارشنبه (۲۴ اردیبهشت‌ماه) آغاز می‌کند و تا روز پنج‌شنبه (۲۵ اردیبهشت‌ماه) ادامه خواهد داشت. این سامانه به‌ویژه نیمه شمالی استان تهران را تحت تأثیر قرار می‌دهد و در بعضی ساعت‌ها موجب رگبار پراکنده باران، رعد و برق و طوفان تندری خواهد شد.

از پیامدهای این سامانه می‌توان به لغزندگی معابر، اختلال موقت در حمل‌ونقل، بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها و سقوط سنگ در مناطق کوهستانی اشاره کرد و احتمال رخداد بارش تگرگ و صاعقه را نیز متذکر شد.

اداره‌ کل هواشناسی توصیه کرده است شهروندان از اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و صعود به ارتفاعات خودداری کنند. هواشناسی به بهره‌برداران منابع طبیعی و دامداران نیز هشدار داده و ضمن اشاره به لزوم آمادگی دستگاه‌های اجرایی، اقدامات پیشگیرانه مانند پاک‌سازی دهانه پل‌ها و لایروبی آبراهه‌ را یادآوری کرده است.

هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند .

شرایط آسمان تهران در چهار روز آینده چگونه خواهد بود؟‌

اداره کل هواشناسی استان تهران علاوه بر صدور هشدار بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی،‌ طی چهار روز آینده آسمان استان تهران را قسمتی ابری در ساعات بعد از ظهر و شب همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌کند.

پیش‌بینی آسمانی صاف تا کمی ابری با وزش باد طی شنبه

در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت‌ماه) آسمان صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۳۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا چهارشنبه (۲۴ اردیبهشت‌ماه) قسمتی ابری در بعد از ظهر افزایش ابر گاهی رگبار و رعد و برق یا باد و گردوخاک با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه (۲۵ اردیبهشت‌ماه) قسمتی ابری در بعد از ظهر افزایش ابر گاهی رگبار و رعدوبرق یا باد و گردوخاک با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: افکار نیوز

964890

سازمان آگهی های پرسون