توکلی:

۲۱ میلیون مترمکعب افزایش تولید گاز محقق شد

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از تحقق افزایش ۲۱ میلیون متر مکعبی تولید گاز در کشور خبر داد و گفت: در حوزه سرمایه گذاری در صنعت گاز نیز به تازگی مواردی مطرح و قراردادهای آن منعقد شده است.
تصویر ۲۱ میلیون مترمکعب افزایش تولید گاز محقق شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، سعید توکلی مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران، امروز (پنجشنبه، ۱۸ اردیبهشت) در حاشیه افتتاح بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران در جمع خبرنگاران از تحقق افزایش ۲۱ میلیون متر مکعبی تولید گاز در کشور خبر داد و گفت: این افزایش تولید ناشی از فعالیت‌هایی است که همکاران در بالادست انجام داده‌اند و به کاهش ناترازی گاز کمک کرده است.

وی افزود: در حوزه سرمایه گذاری در صنعت گاز نیز به تازگی مواردی مطرح و قراردادهای آن منعقد شده است.

توکلی در خصوص سوآپ گاز بین ایران و روسیه بیان کرد: در مرحله نخست، بحث سوآپ مطرح نیست؛ بحث روسیه یک بحث دو فازی بود که قبلاً درباره آن تفاهم شده بود، همچنین پیگیر فاز نخست این طرح هستیم تا قرارداد آن نهایی شود.

وی تاکید کرد: اولویت فاز نخست بحث سوآپ نیست بلکه توسعه زیر ساخت‌ها در ایران و روسیه است.

منبع: ایسنا

964412

سازمان آگهی های پرسون