آغاز طبخ غذای حجاج ایرانی در آشپزخانه مدینه

فرایند طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی خانه خدا در مدینه آغاز شد.

تصویر آغاز طبخ غذای حجاج ایرانی در آشپزخانه مدینه

به گزارش سایت خبری پُرسون به نقل از سازمان حج و زیارت، فرایند طبخ و توزیع غذای زائران در ایام پیک حج تمتع به بیش از ۸۵ هزار پرس در هر وعده غذایی می‌رسد.

عملیات طبخ غذا در ۴ آشپزخانه صنعتی مکه و مدینه توسط مجرب‌ترین سرآشپزهای ایرانی و با بهترین مواد اولیه انجام می‌شود.

منبع: ایلنا

964387

سازمان آگهی های پرسون