حزب الله:

ایران با اراده قوی توان عبور از این حادثه دردناک را دارد

حزب الله لبنان در بیانیه ای حادثه دردناک بندر شهید رجایی که به جان باختن و مجروح شدن شماری از هموطنانمان منجر شد را به مقام معظم رهبری، رئیس جمهور و مردم ایران تسلیت گفت.
تصویر ایران با اراده قوی توان عبور از این حادثه دردناک را دارد

به گزارش سایت خبری پُرسون، حزب الله لبنان در بیانیه ای حادثه دردناک بندر شهید رجایی که به جان باختن و مجروح شدن شماری از هموطنانمان منجر شد را به رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهوری، دولت و مردم ایران تسلیت گفت.

بر اساس این گزارش، در پی حادثه ناگوار در بندر شهید رجایی بندرعباس که به جان باختن و مجروح شدن تعدادی از هموطنان منجر شد، حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای، با جمهوری اسلامی ایران ابراز همدردی کرد.

در این بیانیه، حزب‌الله مراتب تسلیت خود را به رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور مسعود پزشکیان، دولت و ملت ایران و خانواده‌های جان باختگان ابراز داشت.

حزب‌الله ضمن اعلام همبستگی عمیق خود با ملت مقاوم ایران، تاکید کرد که در کنار جمهوری اسلامی و مردم عزیز ایران ایستاده است.

حزب الله در بیانیه خود اعلام کرد: از خداوند متعال برای شهدای این حادثه رحمت واسعه، برای مجروحان شفای عاجل آرزو می کنیم و از خداوند می خواهیم که ایران و مردم آنرا از هر آسیبی مصون بدارد.

حزب‌الله لبنان همچنین با ابراز اطمینان از قدرت و اراده ملت ایران، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با اتکاء به ایمان و اراده محکم توان عبور از این حادثه دردناک را دارد و از این مصیبت عبور کرده و به مسیر پیشرفت، توسعه، پایداری و حمایت از آرمان های امت اسلامی ادامه خواهد داد.

منبع: ایرنا

943189

سازمان آگهی های پرسون