فرمانده انتظامی استان فارس خبر داد:

طرح برخورد با اتباع غیرمجاز اولویت سال 1404

سردار ملکی فرمانده انتظامی استان فارس گفت: یکی از اولویت های سال 1404 که از فراجا ابلاغ شده است، طرح برخورد با اتباع غیرمجاز است که به صورت ویژه در دستور کار پلیس فارس قرار دارد.
تصویر طرح برخورد با اتباع غیرمجاز اولویت سال 1404

به گزارش سایت خبری پُرسون، از فارس؛ سردار عزیزاله ملکی اظهار داشت: با برنامه ریزی های صورت گرفته و برگزاری جلسات متعدد، تقویت و حضور گسترده در میدان و همکاری و کمک سایر دستگاه های مربوطه از جمله اعضای شورای ترافیک استان، به دنبال کاهش حوادث رانندگی در سطح استان فارس هستیم.

وی افزود: بیش از ۸.۹ درصد محورهای مواصلاتی کشور در استان فارس قرار دارد و امیدواریم با اقدامات پیش بینی شده، شاهد کاهش تصادفات باشیم.

فرمانده انتظامی استان فارس با اشاره به لزوم تعامل و همکاری مردم با پلیس در راستای کاهش تصادفات رانندگی، تصریح کرد: تجربه نشان داده است که هر جا مردم درمأموریت ها پلیس را یاری رسانده اند، موفقیت های بیشتری حاصل شده است.

سردار ملکی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرح طرد اتباع غیر مجاز در سطح استان فارس، گفت: یکی از اولویت های سال 1404 که از فراجا ابلاغ شده است، طرح برخورد با اتباع غیرمجاز است که به صورت ویژه در دستور کار پلیس فارس قرار دارد.

وی با هشدار به کارفرمایانی که از اتباع غیرمجاز استفاده می کنند، افزود: با اینگونه افراد برخورد قانونی صورت می پذیرد.

این مقام انتظامی تصریح کرد: مردم عزیز استان فارس می توانند ضمن تماس با مرکزفوریت های پلیسی 110 هرگونه اخبار و اطلاعات خود پیرامون حضوراتباع غیر مجاز را اطلاع دهند.

فرمانده انتظامی استان فارس با اشاره به برخورد پلیس با خودروهای شوتی و دارای تغییر وضعیت، گفت: طرح برخورد با مالکان اینگونه خودروها در سراسر استان فارس آغاز شده است و خوردوهای شوتی و دارای تغییر وضعیت ( نور و بدنه) توقیف و به پارکینگ انتقال داده خواهند شد.

منبع: پلیس فارس

942909

سازمان آگهی های پرسون