به گزارش سایت خبری پُرسون، جلسه هیئت دولت صبح امروز چهارشنبه به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد و در این جلسه وزیر نفت گزارش مبسوطی از برگزاری همایش سرمایهگذاری در صنعت نفت با حضور شرکتهای داخلی و خارجی و تعامل مثبت با کشورهای همسایه ارائه کرد.
بر اساس این گزارش وزارت نفت ۱۳۵ میلیارد دلار پروژه آماده برای عرضه به سرمایهگذاران مهیا کرده و زمان عقد قراردادهای نفتی را از متوسط ۳۹ ماه به ۵ ماه تقلیل داده است.
در این جلسه همچنین رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، گزارش مفصلی درباره آخرین وضعیت منطقه میانکاله و تلاش مجددی که برای تأسیس مجتمع پتروشیمی در آن آغاز شده، ارائه کرد که رئیس جمهور پس از این گزارش بلافاصله در گفتگویی تلفنی با استاندار مازندران، ضمن صدور دستور توقف هرگونه عملیات در زمینه احداث پتروشیمی میانکاله تأکید کرد که باید با کسانی که برخلاف سیاستهای کلی ابلاغیمقام معظم رهبری، زمینه تخریب محیط زیست این منطقه را فراهم کردهاند، برخورد شده و خاطیان محاکمه شوند.
در جلسه امروز همچنین مطرح شد که تا به حال ۳۵۰ مگاوات پنلخورشیدی مناسب برای نصب روی ساختمانها وارد شده و آماده تحویل و نصب در ادارات و مراکز دولتی است.
در این جلسه همچنین موضوع تخصیص اعتبار به منظور ارتقای سطح آمادگی و افزایش توان پاسخگویی جمعیت هلال احمر تا مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال از محل بند (م) ماده ۲۸ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم مقررات مالی دولت به تصویب رسید.
در ادامه تعدادی دیگر از آئیننامههای مربوط به برنامه هفتم پیشرفت نیز بررسی و تصویب شد.
منبع: مهر