ترامپ:

امیدوارم اوکراین و روسیه طی هفته جاری به توافق برسند

رئیس جمهور آمریکا ابراز امیدواری کرد که کی یف و مسکو در هفته جاری به یک توافق درباره جنگ دست یابند.
تصویر امیدوارم اوکراین و روسیه طی هفته جاری به توافق برسند

به گزارش سایت خبری پُرسون، به نقل از راشاتودی، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در کارزار انتخاباتی خود مدعی شده بود، طی ۲۴ ساعت نخست حضور در کاخ سفید به جنگ اوکراین پایان خواهد بخشید. با این حال، با گذشت نزدیک به ۲ ماه از آغاز دولتش، او در رسیدن به این وعده ناتوان بوده است.

بر این اساس، ترامپ در جدیدترین اظهارات خود مدعی تلاش‌های تازه برای توافق طرفین منازعه شد.

وی در این باره در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: امیدواریم روسیه و اوکراین طی هفته جاری به یک توافق پیرامون جنگ دست یابند.

در ادامه این پیام آمده است: هر دو کشور پس از حصول توافق می‌توانند اقدام به تبادل تجاری بزرگی با آمریکا کرده و ثروت هنگفتی به دست آورند.

این پیام در حالی منتشر می‌شود که اوکراین به تازگی از روسیه خواست که برای مدت ۳۰ روز حملات خود به زیرساخت‌های غیرنظامی را متوقف کند.

این درخواست در آستانه اجلاس جهانی صلح که قرار است ماه آینده میلادی برگزار شود، مطرح شده است.

آندری یرماک، رئیس دفتر ریاست جمهوری اوکراین، اعلام کرد: کی یفامیدوار است روسیه با این پیشنهاد موافقت کند.

وی افزود: ما انتظار داریم که همه کشورهایی که خواهان صلح هستند، از این درخواست حمایت کنند.

منبع: ایرنا

932375

سازمان آگهی های پرسون