به گزارش سایت خبری پُرسون، از فارس؛ سرهنگ داریوش اکبری اظهار داشت: با توجه به برگزاری مراسم رژه روز ارتش و در راستای هر چه بهتر برگزار شدن آن در روز جمعه 29 فروردین ماه در شهر شیراز، محدودیت های ترافیکی اعمال خواهد شد.
وی افزود: بر این اساس از ساعت 6 صبح روز جمعه 29 فروردین ماه از تقاطع پارک قوری تا تقاطع هوابرد و بالعکس، بلوار باغ حوض به سمت بلوار استقلال، میدان بعثت به سمت بلوار استقلال و بالعکس و بلوار شهید مصلی نژاد به سمت خیابان انصار و بلوار استقلال، محدودیت های ترافیکی اعمال و تا پایان این مراسم ادامه خواهد داشت.
رئیس پلیس راهور شهر شیراز گفت: از شهروندان، ساکنان و کسبه درخواست می شود که از ساعت 22 روز پنج شنبه 28 فروردین ماه از پارک کردن خودروهای خود در طول مسیرهای اعلام شده خودداری کنند.
سرهنگ اکبری افزود: از شهروندان انتظار می رود که مانند همیشه با خادمان خود در مجموعه انتظامی و پلیس راهور استان فارس همکاری و تعامل لازم را داشته باشند.
منبع: پلیس فارس