مدافع راست پرسپولیس از ایران رفت

ایوب العملود، مدافع راست پرسپولیس، پس از مصدومیت در بازی مقابل شمس‌آذر، برای سپری کردن دوران نقاهت به کشورش بازگشت.
تصویر مدافع راست پرسپولیس از ایران رفت

به گزارش سایت خبری پُرسون، ایوب العملود، مدافع مراکشی پرسپولیس، که در دیدار هفته بیست و چهارم لیگ برتر مقابل شمس‌آذر قزوین دچار مصدومیت شد، ایران را به مقصد کازابلانکا ترک کرد. این بازیکن ۳۰ ساله که در تابستان ۱۴۰۳ با نظر خوان کارلوس گاریدو به پرسپولیس پیوسته بود، روز شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴، پس از هماهنگی با اسماعیل کارتال، سرمربی تیم، تهران را ترک کرد تا دوران نقاهت خود را در کشورش و زیر نظر پزشک تیم ملی مراکش سپری کند.

العملود در بازی مقابل شمس‌آذر که با شکست پرسپولیس به پایان رسید، پس از ۵۰ دقیقه حضور در زمین، به دلیل مصدومیت از بازی خارج شد. کادر پزشکی پرسپولیس اعلام کرد که او برای بهبودی کامل به حداقل ۳ هفته استراحت نیاز دارد و در این مدت نمی‌تواند در تمرینات گروهی یا بازی‌های پیش رو حضور داشته باشد. این مدافع که سابقه یک بازی ملی برای تیم ملی مراکش را در کارنامه دارد، تصمیم گرفت برای تسریع در روند بهبودی، تحت نظر پزشک تیم ملی کشورش در مراکش دوران نقاهت خود را سپری کند.

این سومین مصدومیت العملود در این فصل است. او پیش‌تر در بازی مقابل الاهلی عربستان در لیگ نخبگان آسیا و سپس پیش از دیدار با السد، از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شده بود. العملود در مجموع ۱۶ بازی این فصل را به دلیل مصدومیت از دست داده و با وجود شروع امیدوارکننده‌اش در پرسپولیس، نتوانسته انتظارات را به طور کامل برآورده کند. او که در هفته دوم لیگ برتر مقابل تراکتور اولین گل خود برای پرسپولیس را به ثمر رساند، به دلیل مصدومیت‌های پیاپی، فرصت درخشش مداوم را از دست داده است.

منبع: ورزش سه

931137

سازمان آگهی های پرسون