دیوان عدالت اداری به وزارت بهداشت تذکر داد

رئیس دیوان عدالت اداری در نامه‌ای به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواستار رعایت اصول حکمرانی خوب شد.
تصویر دیوان عدالت اداری به وزارت بهداشت تذکر داد

به گزارش سایت خبری پُرسون، حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا عابدی؛ رئیس دیوان عدالت اداری، در نامه‌ای به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواستار رعایت اصول حکمرانی خوب شد.

در این نامه آمده است که مطابق تبصره 4 ماده 16 قانون دیوان عدالت اداری در مواردی که اشخاص ذی‌نفع تقاضای انجام امر اداری یا خودداری از انجام آن را از دستگاه‌های اجرایی دارند، ابتدا باید تقاضای خود را به دستگاه مربوطه ارائه دهند و آن دستگاه مکلف است ضمن ثبت درخواست و ارائه رسید حداکثر ظرف سه ماه به صورت کتبی پاسخ خود را به ذی‌نفع ابلاغ نماید، اما با توجه به رصد و پایش پرونده‌ها نشان می‌دهد علیرغم اینکه مجموعه وزارتی بر قوانین و مقررات حاکم اشراف کامل دارد از اجابت خواسته قانونی اشخاص خودداری نموده و سعی بر این دارند که اشخاص را به سمت دیوان عدالت اداری سوق دهند.

این رویه نه تنها منجر به تشویق افراد به شکایت در دیوان عدالت اداری می‌گردد بلکه موجب تبعیض در اعمال حقوق قانونی افراد شده و در نهایت تضییع حقوق ذینفع را به دنبال خواهد داشت.

منبع: تسنیم

930793

سازمان آگهی های پرسون