به گزارش سایت خبری پُرسون، به نقل از تاس، دیمیتری پسکوف، معاون شورای امنیت روسیه با اشاره به پیشروی ارتش این کشور در منطقه کورسک، به نیروهای اوکراینی حاضر در این منطقه هشدار جدی داد.
پیش از این، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به نیروهای اوکراینی حاضر در نزدیکی کورسک تضمین داده بود که اگر تسلیم شوند، زنده خواهند ماند.
مدودف دراینباره نوشت: این رویکردی انساندوستانه از جانب کشور ماست اما این سکه برای نازیهای اوکراینی روی دیگری هم دارد؛ در صورتی که سلاحشان را بر زمین نگذارند، همه آنها به طور سازمانیافته و بیرحمانه حذف خواهند شد.
وی یادآور شد که طی ساعات آینده مشخص خواهد شد که آیا رژیم کییف از این فرصت برای نجات جان سربازانش بهره خواهد برد یا خیر.
پوتین ۱۳ مارس گفت که روسیه کنترل کامل شرایط در منطقه کورسک را به دست گرفته است و گروهی از سربازان اوکراین در محاصره کامل به سر میبرند. رئیس جمهور روسیه، یک روز قبل از آن از یکی از مراکز فرماندهی ارتش روسیه در منطقه کورسک بازدید کرده بود.
حمله گسترده ارتش اوکراین به منطقه کورسک در آگوست ۲۰۲۴ آغاز شد. به گفته فرمانده ستاد کل ارتش روسیه، بیش از ۸۶ درصد از مناطق تحت اشغال ارتش اوکراین در این منطقه آزاد شده است. ساکنان منطقه آزادشده «سودژا» در حال تخلیه شدن هستند و در برخی محورهای مرزی نیز ارتش روسیه وارد منطقه «سومی» شده است. به گفته وزارت دفاع این کشور، از زمان آغاز درگیریها در منطقه کورسک، ارتش اوکراین بیش از ۶۷ هزار نیروی خود را از دست داده است.
منبع: ایرنا