زهرا بهروزآذر،:

نمایشگاه «زنان و تولید ملی» بهتر از قبل برگزار شد

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: در بیست و دومین نمایشگاه «زنان وتولیدملی» شاهد حضور تعداد بیشتری از مشاغل خانگی نسبت به دوره‌های قبل هستیم که دارای اهمیت ویژه ای است.
تصویر نمایشگاه «زنان و تولید ملی» بهتر از قبل برگزار شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، زهرا بهروزآذر، در بازدید از بیست و دومین نمایشگاه «زنان و تولید ملی» با اشاره به برگزاری این نمایشگاه در دوره های گذشته به ویژه در دوران تصدی‌اش در امور زنان شهرداری تهران، گفت: بسیاری از بانوان دراین نمایشگاه کار خود را از یک میز کوچک شروع کرده بودند؛ بعضی از زنان در ابتدا دست فروشی می‌کردند و ما آنها را پیدا کرده و حمایت کردیم و در این نمایشگاه به آنها فرصت عرضه محصولات و دست آفریده هایشان داده شد.

او با اشاره به تنوع محصولات تولیدکنندگان در این نمایشگاه افزود: زنان در تمام دوره های نمایشگاه «زنان و تولید ملی» محصولات بی نظیری را با عشق و جانشان تولید کرده و می‌کنند و درهر کوکی که به محصول می‌زنند یک آرزوی خیر برای شهروندانشان دارند. همچنین بسیاری علاوه بر کسب درآمد خود و خانواده‌هایشان برای دیگران نیز ایجاد شغل پایدار کرده‌اند تا گرهی از زندگی دیگری باز کنند.

معاون رییس جمهور در امورزنان و خانواده، با اشاره به کیفیت برگزاری دوره بیست و دوم نمایشگاه «زنان و تولید ملی» نسبت به دوره‌های گذشته گفت: این نمایشگاه جزو نمایشگاه‌های یاد گیرنده بوده و اصل هدف نیز، همین است. با مدیریت مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران هر دوره بهتراز دوره قبل برگزار شده است.

او با اشاره به کثرت غرفه‌های مشاغل خانگی گفت: مشاغل خانگی توسعه، نفوذ وکیفیت بالایی از لحاظ تولید، کمیت، طراحی و ویژگی‌های منحصر به فرد دارند و تولیدات آنها از مواد اولیه بالایی به کار گرفته شده وهمچنین با سلیقه بازار سازگار است.

بهروزآذر، با بیان اینکه محصولات نمایشگاه با سطح کیفی بالایی عرضه می شود؛ گفت: محصولات نمایشگاه در سطح کیفیت خیلی بالایی عرضه می‌شود و هرکدامشان جداگانه می‌توانند به عنوان یکی از مجموعه‌های صنایع دانش بنیان و صنایع خلاق معرفی شوند.

او اضافه کرد: با توافقاتی که با دوستان داشتیم حتماً شناسایی افرادی که ظرفیت بالایی در این عرصه را دارند در برنامه‌ هایمان قرارگرفته که آن ها را به عنوان صنایع خلاق و کسب و کارهای دانش بنیان به معاونت علم و فناوری معرفی کنیم.

منبع: همشهری

909274

سازمان آگهی های پرسون