معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین خبر داد:

خانه جوانان قزوین تا پایان بهار سال آینده افتتاح می شود

شهرام احمدپورمعاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین از افتتاح خانه جوانان استان قزوین تا پایان بهار سال آینده خبر داد و گفت: این مجموعه با سه طبقه و بیش از ۱۳۰۰ مترمربع زیربنا، با هدف حمایت از فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی جوانان تجهیز شده و اعتبارات آن نیز تأمین شده است.
تصویر خانه جوانان قزوین تا پایان بهار سال آینده افتتاح می شود

به گزارش سایت خبری پُرسون، از قزوین؛ شهرام احمدپور، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین در مراسم تجلیل از جوانان برتر استان قزوین ضمن تبریک فرارسیدن سال نو، بر اهمیت نقش جوانان در توسعه کشور تأکید کرد و گفت: حوزه جوانان از مسائل مهمی است که در این دولت نیز مورد توجه جدی قرار دارد، جوانان سرمایه‌های نیروی انسانی و پیشران توسعه کشور هستند و باید از استعدادهای آنان در بخش‌های مختلف به‌درستی استفاده شود.

وی بیان کرد: حوزه جوانان، حوزه‌ای قابل توجه است و در این دولت نیز، مطابق شعارهای دکتر پزشکیان، چه پیش از انتخابات و چه پس از آن، توجه به جوانان به‌عنوان سرمایه‌های انسانی، پیشران توسعه و کارگزاران آینده کشور، در اولویت جدی قرار گرفته است.
وی با اشاره به استعدادهای متعدد جوانان استان قزوین، افزود: لذت‌بخش است که بشنویم در استان قزوین، این همه استعداد، انگیزه و توانایی در میان جوانان وجود دارد، اخیراً بازدیدی از تئاتر شهر داشتم و دیدم برخی از همین جوانانی که امروز اینجا برنامه اجرا کردند، چقدر زیبا و هماهنگ، موسیقی سنتی ایرانی را اجرا می‌کنند. این نشان‌دهنده تداوم فرهنگ دیرینه و غنی ایران است.
احمدپور با اشاره به توانمندی‌های جوانان ایرانی در عرصه‌های مختلف علمی، ورزشی و فناوری افزود: در بسیاری از حوزه‌های دانش و فناوری، جوانان ایرانی نقش کلیدی دارند، امروز در حوزه‌هایی مانند پهپادها، موشک‌ها و فناوری‌های نوین، شاهد پیشرفت‌های بزرگی هستیم که مرهون استعدادهای جوانان این کشور است.
معاون استاندار بیان کرد: زمانی که پهپاد آمریکایی در خاک ایران فرود آمد، جوانان ما آن را مهندسی معکوس کردند و امروز در حوزه پهپادها، رتبه بالایی در جهان داریم. در حوزه موشکی نیز، توانمندی جوانان ما به حدی رسیده که بسیاری از دشمنی‌ها علیه ایران، ناشی از همین پیشرفت‌هاست.
وی افزود: امروز تورهای متعددی برای شکار جوانان ما پهن کرده‌اند و بحث مهاجرت نخبگان، دوباره داغ شده است، اگر برای این مسئله برنامه‌ریزی نکنیم، بخش قابل توجهی از استعدادهای کشور را از دست خواهیم داد.
احمد پور با اشاره به کاهش نرخ زاد و ولد در کشور تصریح کرد: در حالی که نرخ رشد جمعیت در کشورهای همسایه مانند پاکستان و افغانستان بالاست، ما در ایران با کاهش جمعیت جوان مواجه‌ایم. اگر این روند ادامه پیدا کند، در سال ۱۴۸۰ جمعیت ایران به ۳۵ میلیون نفر خواهد رسید و کشور با بحران سالمندی روبه‌رو خواهد شد.
وی در همین راستا خطاب به جوانان گفت: یکی از مسائل مهم در این زمینه ازدواج است، درست است که شرایط اقتصادی سخت شده، اما اگر جوانان سطح توقعات خود را پایین بیاورند، ازدواج و تشکیل خانواده آسان‌تر خواهد شد؛ نسل‌های قبل نیز با مشکلات زیادی روبه‌رو بودند، اما سطح انتظارات پایین‌تری داشتند و همین باعث می‌شد که زندگی‌ها راحت‌تر شکل بگیرد.
احمدپور در ادامه از افتتاح خانه جوانان استان قزوین تا پایان بهار سال آینده خبر داد و گفت: این مجموعه با سه طبقه و بیش از ۱۳۰۰ مترمربع زیربنا، با هدف حمایت از فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی جوانان تجهیز شده و اعتبارات آن نیز تأمین شده است.
وی در پایان ضمن قدردانی از مدیران، مسئولان و جوانان حاضر در مراسم، از شایسته‌سالاری و حمایت از نخبگان به‌عنوان یک اصل مهم در استان قزوین یاد کرد و ابراز امیدواری کرد که این روند ادامه داشته باشد.

909001

سازمان آگهی های پرسون