موافقت اوکراین با آتش بس ۳۰ روزه

رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند، بر اساس بیانیه مشترک ایالات متحده آمریکا و اوکراین و پس از بیش از هشت ساعت گفت‌و‌گو‌های طرفین در عربستان سعودی با هدف پایان دادن به جنگ، اوکراین اعلام کرد که آتش بس ۳۰ روزه با روسیه را می‌پذیرد.

تصویر موافقت اوکراین با آتش بس ۳۰ روزه

به گزارش سایت خبری پُرسون، شبکه سی ان بی سی آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد: این توافق پس از بیش از هشت ساعت مذاکرات میان مقامات اوکراینی و هیات آمریکایی به رهبری مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، در شهر جده عربستان سعودی به دست آمد.

در بیانیه مشترک ایالات متحده آمریکا و اوکراین که توسط وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شد، آمده است: اوکراین آمادگی خود را برای پذیرش پیشنهاد ایالات متحده برای برقراری آتش‌بس موقت ۳۰ روزه که با توافق طرفین قابل تمدید است و منوط به پذیرش و اجرای همزمان از سوی فدراسیون روسیه است، اعلام کرد. ایالات متحده به روسیه اطلاع خواهد داد که عمل متقابل روسیه، کلید دستیابی به صلح است. "

در این بیانیه آمده است که ایالات متحده آمریکا فوراً توقف تبادل اطلاعات را لغو کرده و کمک‌های امنیتی به اوکراین را از سر خواهد گرفت.

مقامات آمریکایی و اوکراینی در جده عربستان سعودی با هدف ایجاد مسیری برای پایان دادن به جنگ سه‌ساله میان روسیه و اوکراین و پس از هفته‌ها روابط متشنج میان دونالد ترامپ و ولادیمیر زلنسکی روسای جمهوری دو کشور دیدار کردند.

دو طرف مذاکرات روز سه‌شنبه را بعنوان راهی برای از سرگیری روابط دوجانبه پس از نشست پرتنش ماه گذشته ترامپ و معاونش با زلنسکی انجام دادند که آن دیدار پرتنش، ترامپ را بر آن داشت تا کی یف را به‌عنوان مانع اصلی صلح در اوکراین محکوم کند و همچنین کمک‌های نظامی ایالات متحده و برخی اشتراک‌گذاری اطلاعاتی را متوقف کرد.

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده که هیات آمریکایی را رهبری می‌کند، روز دوشنبه پیش از مذاکرات گفت: "مهم‌ترین چیزی که باید از اینجا به‌عنوان نتیجه برجامانده باشد، این است که اوکراین آماده انجام کار‌های دشوار است. "

زلنسکی نیز آمادگی خود را برای صلح اعلام کرده، اگرچه بار‌ها هشدار داده است که هر توافقی باید تضمین‌های لازم برای مقابله با تجاوزات آینده روسیه را شامل شود.

منبع: ایرنا

908999

سازمان آگهی های پرسون