گوترش نسبت به تشدید خشونت‌ها در سوریه ابراز نگرانی کرد

دبیرکل سازمان ملل متحد نگرانی خود را نسبت به تشدید خشونت‌ها در سوریه ابراز کرد و از تمامی طرف‌ها خواست تا از غیرنظامیان حفاظت کنند.

تصویر گوترش نسبت به تشدید خشونت‌ها در سوریه ابراز نگرانی کرد

به گزارش سایت خبری پُرسون، استفان دوجاریک، سخنگوی آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در اظهاراتی مطبوعاتی گفت، دبیرکل نسبت به تشدید خشونت‌ها در مناطق ساحلی در سوریه احساس نگرانی می‌کند.

وی افزود که گوترش همچنین از تمامی طرف‌ها خواسته است تا از غیرنظامیان حفاظت کرده و از گفتمان‌ها و اقدامات تحریک آمیز دست بردارند.

دوجاریک گفت که دبیرکل سازمان ملل بر این باور است که ریختن خون‌ها در سوریه باید هرچه سریعتر متوقف شود و باید عاملان این اقدامات بازخواست شوند.

پیشتر مرکز موسوم به دیده‌بان حقوق بشر سوریه تصریح کرد: در حدود ۴۰ کشتارجمعی که توسط افراد مسلح در ساحل سوریه تا به این لحظه رخ داده است، بیش از ۱۰۰۰ غیرنظامی کشته شده‌اند.

این مرکز عنوان داشت که در حال حاضر عملیات برای از بین بردن شواهد از طریق پاکسازی خیابان‌ها و ساختمان‌ها و انتقال جسدها صورت می‌گیرد تا آنها حقیقت را ناپدید کنند.

دیده بان حقوق بشر اظهار کرد که گروه‌های مسلح به ارتکاب اقدامات مجرمانه در حق ساکنان در ساحل سوریه با وجود اعلام پایان عملیات امنیتی، ادامه می‌دهند.

این مرکز خاطرنشان کرد، با وجود اینکه وزارت دفاع دولت موقت از پایان عملیات خود در ساحل سوریه خبر داده است، اما گروه‌های مسلح به عملیات مجرمانه خود در حق ساکنان ادامه می‌دهند.

منبع: ایسنا

908884

سازمان آگهی های پرسون