انهدام شبکه خرابکاری متشکل از زندانیان امنیتی آزادشده + جزئیات

این افراد شبکه‌ای از زندانیان امنیتی آزاد شده را به منظور ایجاد اغتشاش تشکیل داده بودند که با رصد اطلاعاتی و اقدام به موقع سربازان گمنام امام زمان (عج) در معاونت اطلاعات سپاه حضرت ولی عصر (عج)، این شبکه خرابکار و مزدور و وابسته به بیگانگان منهدم شد.
تصویر انهدام شبکه خرابکاری متشکل از زندانیان امنیتی آزادشده + جزئیات

به گزارش سایت خبری پُرسون، معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه حضرت ولی‌عصر(عج ) خوزستان طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با تلاش شبانه روزی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه حضرت ولی عصر خوزستان یک شبکه مُخِلّ آرامش و امنیت روانی مردم منهدم شد.

در ادامه این اطلاعیه با اشاره به اینکه این افراد با تشکیل شبکه‌ای در داخل و خارج از کشور، اخبار کذب و خلاف واقع را تولید و در رسانه‌های بیگانه منتشر می‌کردند تاکید شده که تولید و انتشار محتوا در راستای تحریک جوانان برای آسیب زدن به اموال عمومی بخش دیگری از اقدامات این شبکه بوده است.

به جز اقدامات رسانه‌ای، این شبکه در زمینه فعالیت‌های میدانی برای ایجاد اغتشاش نیز فعال بوده و شبکه‌ای از زندانیان امنیتی آزاد شده را به همین منظور ایجاد کرده بودند که با رصد اطلاعاتی و تلاش‌های شبانه‌روزی و خستگی‌ناپذیر و اقدام به موقع سربازان گمنام امام زمان (عج) در معاونت اطلاعات سپاه حضرت ولی عصر (عج)، این شبکه خرابکار و مزدور و وابسته به بیگانگان منهدم و برچیده شد.

در پایان این اطلاعیه نیز ضمن تشکر از اعتماد و همکاری مردم با سربازان گمنام و جان برکف امام زمان (عج) آمده است که شماره تلفن خبری ۱۱۴ ستاد خبری اطلاعات آماده دریافت هر گونه گزارشات مردمی از فعالیت ها و تحرکات مشکوک هستند.

منبع: پرُسون

908324

سازمان آگهی های پرسون