استان فارس تا یکشنبه بارانی است

مدیرکل هواشناسی فارس گفت: سامانه تا روز یکشنبه، ۱۹ اسفند در سطح استان فعالیت خواهد داشت، روز شنبه، ۱۸ اسفند تمام استان را در بر خواهد گرفت.
تصویر استان فارس تا یکشنبه بارانی است

به گزارش سایت خبری پُرسون، از فارس؛ مدیرکل هواشناسی فارس با اشاره به فعالیت سامانه بارشی فعلی که از شامگاه سه‌شنبه، ۱۴ اسفند در استان آغاز به فعالیت کرده است، اظهار کرد: سپیدان با ۶۲ میلی‌متر بارندگی، بیشترین میزان بارش را در این سامانه را داشته است.

قاسم حسینی با اعلام این مطلب گفت: شهرک گلستان شیراز با ۴۸ میلی‌متر، زرقان با ۴۱ میلی‌متر، شیراز با ۴۰ میلی‌متر، بیشترین میزان بارندگی را از شب گذشته تاکنون داشته‌اند. همچنین بیشترین میزان بارش در ایستگاه باران‌سنجی که در خارج از شهرها هستند مربوط به زنگنه ارژن با ۷۵ میلی‌متر بارش است.

وی با بیان اینکه این سامانه تا روز یکشنبه، ۱۹ اسفند در سطح استان فعالیت خواهد داشت، گفت: این سامانه به تدریج به سمت جنوب استان کشیده خواهد شد و روز شنبه، ۱۸ اسفند تمام استان را در بر خواهد گرفت اما بارش در مناطق جنوبی ضعیف خواهد بود.

حسینی با تصریح اینکه وضعیت هوا کماکان هشدار نارنجی است، به مردم توصیه کرد که مراقب لغزندگی جاده‌ها باشند، از اتراق در کنار مسیرها خودداری کنند، کشاورزان تمهیدات لازم را انجام دهد تا روان آب‌ها وارد مزارع کشاورزی آن‌ها نشود، به دلیل سقوط سنگ و رعد و برق از صعود به ارتفاعات خودداری شود، ترددها کمتر شده و عشایر از اتراق در کنار دره‌ها خودداری کند.

وی در ادامه سردترین نقطه استان فارس در شبانه‌روز گذشته را خسروشیرین آباده، دراک شیراز و سده اقلید با دمای یک درجه و گرم‌ترین نقطه استان را لامرد با دمای هوای ۲۰ درجه اعلام کرد و گفت: دمای هوای شیراز در شبانه‌روز گذشته در بیشینه ۹ و کمینه ۸ درجه بوده است.

منبع: ایسنا

908262

سازمان آگهی های پرسون