تامین‌اجتماعی بدهی مهرماه خود را پرداخت کرد

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی با اشاره به مطالبات مراکز درمانی دانشگاه‌ها، از تسویه این سازمان با این مراکز طبق اسناد واصله خبر داد.
تصویر تامین‌اجتماعی بدهی مهرماه خود را پرداخت کرد

به گزارش سایت خبری پُرسون، شهرام غفاری در این باره اظهار کرد: حدود ۳۱.۵ همت از مطالبات مراکز دانشگاهی پرداخت شده که ۲۵ همت آن از محل مصوبه سران قوا بوده است.

وی ادامه داد: باتوجه به پرداختی‌های صورت گرفته، فعلا بدهی تامین اجتماعی با مراکز دانشگاهی طبق اسناد واصله تسویه شده است.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی همچنین درخصوص وضعیت پرداخت بدهی تامین اجتماعی به داروخانه‌ها و مراکز خصوصی نیز تصریح کرد: مطالبات مراکز خصوصی و داروخانه‌ها تا شهریورماه تسویه شده و مطالبات مهرماه نیز تا چند روز آینده پرداخت خواهد شد. همچنین مطالبات دو ماه از سایر مراکز طرف قرارداد اعم از بیمارستان‌های خصوصی، پزشکان و آزمایشگاه‌ها و ... نیز پرداخت شده و الباقی مطالبات تا شهریورماه طی هفته آینده پرداخت می‌شود.

منبع: ایسنا

897426

سازمان آگهی های پرسون