دمای هوا در تهران تا فردا کاهش می یابد

مدیرکل هواشناسی استان تهران از کاهش محسوس دمای هوا در این استان تا فردا، چهارشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۳ خبر داد.

تصویر دمای هوا در تهران تا فردا کاهش می یابد

به گزارش سایت خبری پُرسون، مدیرکل هواشناسی استان تهران از کاهش محسوس دمای هوا در این استان تا فردا خبر داد.

مازیار غلامی درباره وضعیت جوی کنونی استان تهران توضیح داد: کاهش محسوس دما تا فردا، چهارشنبه ۸ اسفندماه ۱۴۰۳، در استان تهران پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: ماندگاری هوای سرد و یخبندان تا پایان این هفته در سراسر استان تهران مورد انتظار است.

مدیرکل هواشناسی استان تهران گفت: در ۲۴ ساعت گذشته، ایستگاه توچال با دمای کمینه منفی ۲۷ درجه سانتی‌گراد، سردترین نقطه استان تهران گزارش شده است.

او اظهار کرد: این شرایط نشان‌دهنده سرمای بی‌سابقه در ارتفاعات و مناطق کوهستانی است و شهروندان باید برای حفاظت در برابر سرما و یخبندان آمادگی کامل داشته باشند.

این گزارش با توجه به داده‌های هواشناسی، بر لزوم رعایت نکات ایمنی و استفاده از تجهیزات گرمایشی مناسب در روز‌های آینده تأکید دارد.

منبع: مهر

897161

سازمان آگهی های پرسون