به گزارش سایت خبری پُرسون، دبیرکل حزبالله لبنان در مراسم تشییع پیکرهای مبارک «سید حسن نصرالله» و «سید هاشم صفی الدین» دبیران کل شهید این جنبش در ورزشگاه مرکز بیروت گفت: ما بر پیمانی که بسته ایم پایبندیم و راه شهید سید حسن نصرالله را ادامه خواهیم داد حتی اگر همگی کشته شویم.
سخنگوی وزارت خارجه که همراه با وزیرخارجه به منظور شرکت در مراسم وداع با شهدای مقاومت به بیروت سفر کرده است، گفت: حضور هیات بلندپایه ایران در مراسم تشییع شهید سیدحسن نصرالله و شهیدسید هاشم صفی الدین نشانه استمرار موضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مقاومت مشروع لبنان و فلسطین در برابر اشغالگری و تجاوز است.
شیخ «نعیم قاسم» دبیرکل حزبالله لبنان در مراسم تشییع پیکر شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفیالدین در ورزشگاه کمیل بیروت سخنرانی خود را آغاز کرد.
شیخ نعیم قاسم در سخنرانی خود اظهار داشت: «با شما سخن میگویم به نام برادرم و محبوبم، سید حسن نصرالله. درود بر شما، ای وفادارترین، بزرگوارترین و شریفترین مردم، ای کسانی که سربلندی ما را به اوج رساندید شما به وعدهتان وفا کردید.»
وی افزود: «امروز در حال وداع با یک رهبر تاریخی، استثنایی، ملی، عربی و اسلامی هستیم که نماد و قبله آزادیخواهان جهان به شمار میرود. او محبوب مجاهدان، مردم، مستضعفان، ستمدیدگان و بهویژه ملت فلسطین بود.»
شیخ قاسم در ادامه با اشاره به سوابق مبارزاتی سید حسن نصرالله گفت: «او در سال ۱۹۸۹ ریاست شورای اجرایی حزبالله را بر عهده گرفت و از سال ۱۹۹۲ تا روز شهادتش، دبیرکلی این جنبش را بر دوش داشت. این سید بزرگوار مقاومت را به امت و امت را به مقاومت هدیه کرد.»
وی در توصیف شخصیت شهید نصرالله تصریح کرد: «این مرد بزرگ در اسلام و ولایت ذوب شده بود. او فردی صادق، وفادار، مهربان، بخشنده، متواضع، استوار، شجاع، حکیم و یک استراتژیست برجسته بود.»
منبع: ایرنا