خط و نشان جبهه پایداری برای قالیباف و سه نماینده دیگر: چرا موضع‌تان را در برابر استیضاح وزیر اقتصاد اعلام نمی‌کنید؟

اخبار رسیده حاکی از آن است که قالیباف همچنان جزو مخالفان سفت و سخت استیضاح همتی است.
تصویر خط و نشان جبهه پایداری برای قالیباف و سه نماینده دیگر: چرا موضع‌تان را در برابر استیضاح وزیر اقتصاد اعلام نمی‌کنید؟

به گزارش سایت خبری پُرسون، سایت رجانیوز ارگان جبهه پایداری نوشت: علاوه بر قالیباف سه نماینده دیگر تهران نیز تاکنون سخنی درباره استیضاح وزیر بی کفایت اقتصاد مطرح نکرده اند و شائبه حمایت آنها از همتی جدی تر از همیشه شده است.

نفر اول احمد نادری است که سال گذشته در ایام انتخابات مجلس، مسجد به مسجد در میان نیروهای انقلابی تهران حضور پیدا می‌کرد اما در ۶ ماه گذشته نه تنها کوچکترین نقدی به بی‌کفایتی‌های دولت پزشکیان نداشته است بلکه طبق برخی اخبار شنیده شده از راهروهای مجلس، او جزو موافقان همتی نیز هست.

نفر دوم عبدالحسین روح الامینی از چهره های قدیمی و نزدیک به محسن رضایی و قالیباف است که سال گذشته در ایام انتخابات مجلس سعی داشت از ظرفیت پیامرسان ایتا و محافل انقلابی برای حضور در مجلس استفاده کند اما تاکنون حاضر نشده هیچ سخنی در همراهی با استیضاح همتی بیان کند و ظاهرا او نیز قصد دارد به این وزیر بی کفایت مجددا رای اعتماد بدهد.

نفر سوم نیز مجتبی زارعی است که تاکنون هیچ موضعی از او درباره موافقت با استیضاح وزیر بی کفایت اقتصاد مطرح نشده و همین مساله باعث ایجاد برخی شائبه ها درباره عملکرد او در مجلس گشته است، به ویژه که در چند ماه گذشته وی تلاش کرده با نطق های عجیب و غریبش دل اصلاح طلبان و دولتی ها را به دست آورد و بعضی سخنانش در مجلس نیز به شدت مورد اقبال اصلاح طلبان قرار گرفته است.

منبع: رجانیوز

886582

سازمان آگهی های پرسون