محبوس شدن مرگبار یک کارگر در سیلوی گندم

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از محبوس شدن مرگبار کارگر در سیلوی گندم و تلاش چندساعته آتش‌نشانان برای خارج‌کردن پیکر وی خبر داد.
تصویر محبوس شدن مرگبار یک کارگر در سیلوی گندم

به گزارش سایت خبری پُرسون، از اصفهان؛ محمد شریعتی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان اظهار داشت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر گرفتار شدن یک کارگر داخل یک سیلوی گندم، نیروهای عملیاتی سازمان آتش‌نشانی اصفهان بلافاصله از ایستگاه‌های 22 و 10 به همراه افسر کشیک و مدیر کشیک وقت به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: این عملیات به دلیل شرایط خاص محیط و خطرات ناشی از محبوس شدن در حجم انبوه گندم، بسیار پیچیده و نفس‌گیر بود.

شریعتی گفت: متأسفانه بررسی‌های اولیه اورژانس نشان داد که این کارگر در همان لحظات ابتدایی جان خود را ازدست‌داده است.بااین‌حال، آتش‌نشانان پس از چندین ساعت تلاش بی‌وقفه و با رعایت تمامی اصول ایمنی، توانستند پیکر وی را از داخل سیلو خارج کنند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان بیان کرد: این حادثه تلخ بار دیگر اهمیت رعایت نکات ایمنی در محیط‌های کاری را یادآور می‌شود. از تمامی کارفرمایان و کارگران درخواست می‌کنیم تا با رعایت دستورالعمل‌های ایمنی، از بروز چنین حوادث ناگواری جلوگیری کنند.

منبع: آتش نشانی

875486

سازمان آگهی های پرسون