نتانیاهو: رئیس جمهور آمریکا برای اجرای طرحش درباره غزه مصمم است

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی که اخیرا به آمریکا سفر کرده است، مدعی شد: ترامپ برای اجرای طرح خود درباره غزه مصمم است.

تصویر نتانیاهو: رئیس جمهور آمریکا برای اجرای طرحش درباره غزه مصمم است

به گزارش سایت خبری پُرسون، نتانیاهو ادعا کرد: مذاکراتم با رئیس‌جمهوری آمریکا دستاوردهای بزرگی به همراه دارد که می‌تواند امنیت اسرائیل را برای نسل‌های آینده تضمین کند.

وی افزود: توافق‌های آتش‌بس را اجرا می‌کنیم و این مستلزم اقدام قاطع برای تحمیل آن است، که در جنوب و شمال در حال انجام آن هستیم.

نتانیاهو گفت: دستور داده‌ام که هیچ‌کس به منطقه امنیتی نزدیک نشود. توافق را با قاطعیت اجرا خواهیم کرد و انتظار داریم حماس به تعهدات خود پایبند باشد.

آمریکا و قطر ۱۵ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ اعلام کردند که اسرائیل و حماس به توافق آتش بس دست یافته‌اند.

این توافق، ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ اجرایی شد و مرحله اول آن، ۶ هفته به طول خواهد انجامید.

طی این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد.

اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از ۱۵۷ هزار فلسطینی که بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند، شهید و زخمی و همچنین بیش از ۱۴ هزار نفر مفقودالاثر شدند.

منبع: ایرنا

875126

سازمان آگهی های پرسون