درویش: پرسپولیس برای کسب عنوان قهرمانی تلاش می‌کند

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: باید تیمی در حد نام پرسپولیس برای لیگ برتر بانوان تشکیل دهیم تا در این مسابقات هم قهرمان شویم.

تصویر درویش: پرسپولیس برای کسب عنوان قهرمانی تلاش می‌کند

به گزارش سایت خبری پُرسون، رضا درویش در پایان دیدار تیم‌های فوتبال بانوان پرسپولیس و فراایساتیس فارس که با پیروی سرخ‌پوشان و کسب عنوان قهرمانی در لیگ دسته اول به پایان رسید، اظهار داشت: باید به زنان ایران زمین تبریک بگویم. بازیکنان ما با وجود امکانات کم اما افتخارات بزرگی را کسب می‌کنند. پرسپولیس نشان داده که اگر در عرصه‌ای شرکت می‌کند برای کسب عنوان قهرمانی تلاش می‌کند.

او ادامه داد: ما برای حضور در لیگ برتر (فوتبال بانوان) باید یک تیم منسجم ایجاد کنیم و هرکجا که پرسپولیس است می‌طلبد که این تیم قهرمان شود و همه تیم‌ها مقابل ما بهترین عملکرد خود را خواهند داشت و امیدوارم تیمی در حد نام پرسپولیس برای لیگ برتر بانوان ایجاد کنیم.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص اظهار نظر شادی رضایی (سرمربی تیم بانوان پرسپولیس) در خصوص خوان کارلوس گاریدو (سرمربی وقت تیم فوتبال پرسپولیس) گفت: بحث اخراج شادی رضایی اصلاً مطرح نبوده است. باشگاه پرسپولیس یک زنجیره به هم پیوسته است و اینکه فردا روزی یکی از ارکان باشگاه بخواهد در رابطه با این خواهران عزیز ما اظهار نظر کند درست نیست. مسائل یک خانواده باید درون همان خانواده باشد و نباید به بیرون درز کند.

درویش در رابطه با پرونده علیرضا بیرانوند و اینکه آیا قرار است در این خصوص با فدراسیون فوتبال توافقی صورت گیرد یا خیر گفت: این پرونده مربوط به مسائل حقوقی می‌شود و ارکان قضائی باید در این خصوص اظهار نظر کنند.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص دیدار این تیم با النصر در هفته پایانی مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا تصریح کرد: همه بازی‌ها برای ما سخت و دشوار است و امیدوارم در این بازی هم نتیجه خوبی کسب کنیم.

منبع: مهر

874918

سازمان آگهی های پرسون