کرکره پایتخت‌شدن مکران پایین کشیده شد/ پایان زودهنگام یک رویا

همین چند روز پیش بود که بسیاری از افزایش قیمت زمین و ‌حضور سرمایه‌گذزان در مکران خبر می‌دادند. اما حالا خبر رسیده که دبیرخانه شورای توسعه مکران تعطیل شده است.
تصویر کرکره پایتخت‌شدن مکران پایین کشیده شد/ پایان زودهنگام یک رویا

به گزارش سایت خبری پُرسون، روزنامه شرق نوشت: «شاید باور نکنید من هر شب خواب مکران را ‌می‌بینم و ترسم این است که نتوانم کاری کنم». این بخشی از اظهارات علی عبدالعلی‌زاده، نماینده ویژۀ رئیس‌جمهور است.

حالا خبر رسیده که تا پایان بهمن امسال فعالیت دبیرخانه شورای توسعه مکران متوقف خواهد شد. دستور این انحلال توسط عبدالعلی‌زاده صادر شده.

طبق دستور عبدالعلی‌زاده باید با کلیۀ نیروهای مامور و قراردادی دبیرخانۀ شورای توسعۀ مکران تا پایان بهمن‌ماه تسویه حساب شود.

حالا باید دید این در راستای گسترش و توسعه و یا بازگشایی یک سازمان دیگر برای توسعه وپاینخت شدن مگران است یا پایان رویای پایتخت شدن آن.

منبع: شرق

864153

سازمان آگهی های پرسون