حریق گسترده درشهرک صنعتی امیرکبیر کاشان+فیلم

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع حریق در انبار محصولات و مواد مصرفی شرکت ماهان آلیاژ پارس واقع در فاز ۲ شهرک صنعتی امیرکبیر کاشان خبر داد.

مشاهده ویدئو

به گزارش سایت خبری پُرسون، از اصفهان؛ منصور شیشه‌فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: وقوع حریق در انبار محصولات و مواد مصرفی شرکت ماهان آلیاژ پارس واقع در فاز۲ شهرک صنعتی امیر کبیر کاشان گزارش شد.

وی افزود: بلافاصله تیم‌های امدادی و اطفای حریق شهرک صنعتی و سازمان آتش‌نشانی شهرداری کاشان به محل اعزام و در جهت پیشگیری از سرایت آتش به واحدهای مجاور و اطفای حریق اقدام کردند.

شیشه‌فروش گفت: در حال حاصر عملیات لکه‌گیری و پاکسازی محل در حال انجام است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: در این حادثه خسارات جانی گزارش نشد و خساراتی به تجهیزات دیزل ژنراتور، ریزش سقف سوله انبار و دیوار سالن تولید وارد شد.

وی با بیان اینکه شرکت در برابر حوادث بیمه است، بیان کرد: مدیریت بحران استان اصفهان به تمامی واحدهای صنعتی و تولیدی تأکید می‌کند در جهت پیشگیری از وقوع حوادث باید ضمن بیمه کردن اموال منقول و غیر منقول در برابر حریق و حادثه در جهت ایمن کردن شبکه‌های برق و رعایت اصول ایمنی در مراحل انبار تولید و عرضه محصولات و حمل و نقل کالا اقدام کنند.

شیشه‌فروش بر ایمن‌سازی محل‌های پر خطر و عدم دپوی مواد آتش‌زا و خطرناک در اماکن تحت پوشش تأکید کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان بر ضرورت استفاده از ظرفیت کارشناسی واحدهای آتش‌نشانی و شرکت‌های برق و گاز برای ارزیابی ایمنی حریق و شبکه‌های برق و گاز اماکن و استقرار سیستم‌های اعلام و اطفای حریق در واحدهای تجاری و صنایع و کارگاه‌ها تاکید کرد.

وی ادامه داد: آموزش کارگران و عوامل اجرایی در رعایت اصول ایمنی و استفاده از لوازم حفاطت فردی در برابر حوادث با اعمال نظارت‌های میدانی از روند اجرای اصول ایمنی کار الزامی است.

شیشه‌فروش گفت: در صورت وقوع هرگونه حادثه حریق باید در اسرع وقت به سازمان‌های آتش‌نشانی شهرها تلفن ۱۲۵ اطلاع‌رسانی شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: واحدهای تولیدی و صنعتی باید نسبت به تقویت امکانات اطفای حریق و نیروهای تخصصی آموزش دیده در قالب مدیریت hse با تشکیل تیم‌های واکنش سریع برای کنترل به موقع حریق و حادثه و نظارت بر اجرای طرح‌های پیشگیرانه اقدام کنند.

منبع: فارس

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

840173

سازمان آگهی های پُرسون