به گزارش سایت خبری پرسون، اسکندر مؤمنی پیش از ظهر دوشنبه در آئین تودیع و معارفه استانداران استان کرمانشاه با اشاره به جایگاه استان کرمانشاه در ایفای نقش مؤثر برای دفاع از این آب و خاک و تقدیم شهدای بسیار، اظهار کرد: استان کرمانشاه سرزمین وحدت و وفاق است که نماد عینی وفاقی که شعار دولت چهاردهم است در این استان به خوبی قابل مشاهده است.
وی افزود: استان کرمانشاه با تقدیم ۱۰ هزار شهید همواره سینه ستبر ایران اسلامی بوده اما به دلیل درگیریهای این استان در دوران دفاع مقدس خسارتهایی دیده که هنوز پا برجاست و ما باید تمام تلاش خود را برای این استان انجام دهیم.
وزیر کشور با تاکید بر اینکه استان کرمانشاه فرهنگ و تمدن بسیار غنی و مردمانی با اصالت دارند، تصریح کرد: این استان برای همه ما کارگزاران و مردم ایران یک استان خاص و اثرگذار است که وظیفه ادای دین و آن را داریم.
مؤمنی به شاخصهای تعیین استاندار اشاره کرد و گفت: بر اساس کارگروههای تشکیل شده در وزارت کشور شاخصهایی برای انتصاب استانداران تعیین شد و بر اساس همین معیارها آقای حبیبی به عنوان استاندار کرمانشاه منصوب شده است و رئیس جمهور نیز در جلسه هیأت دولت تأکید بسیاری بر انتخاب استاندار کرمانشاه داشتند زیرا این استان با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم میکند.
وی ادامه داد: در روز رأی اعتماد هیأت دولت به استاندار کرمانشاه نیز رئیس جمهور تأکید بسیاری بر انتخاب استاندار استان کرمانشاه داشتند تا به جایگاه واقعی و اصلی خود بازگردد و آقای حبیبی نیز دارای تحصیلات و تجربیات متناسب با این جایگاه است.
وزیر کشور بیان کرد: آقای حبیبی دارای کارنامه بسیار خوبی در دوران مدیریت خود هستند و با شرایط و وضعیت استان کرمانشاه آشنایی دارند و بدون هیچگونه سفارش و یا توصیهای به عنوان استاندار کرمانشاه منصوب شدهاند و وامدار هیچکس نیست و توصیه مهم و اصلی به استاندار جدید کرمانشاه موضوع وفاق، مردمداری و رضایتمندی مردم است.
مؤمنی عنوان کرد: ملت ایران از اقوام و مذاهب مختلف تشکیل شده و باید همگی تلاش کنیم دست در دست یکدیگر و بر اساس شعار وفاق ملی در راستای اهداف کشور حرکت کنیم و وفاق ملی تنها یک شعار نیست بلکه یک راهبرد است.
وی با بیان اینکه استان کرمانشاه دارای ظرفیتهای بی شماری است، اضافه کرد: استان کرمانشاه دارای ظرفیتهای تجاری به ویژه فرصت همسایگی با کشور عراق است که میتواند از این فرصت و ظرفیت برای توسعه روابط تجاری و گردشگری استفاده کرد که میتواند به توسعه این استان و کاهش نرخ بیکاری و تورم کمک شایانی داشته باشد.
وزیر کشور بیان کرد: توسعه حمل و نقل ریلی، فرودگاهی در استان کرمانشاه مورد تأکید قرار گرفته و بستر مناسبی را برای رشد و توسعه بیشتر استان کرمانشاه میتواند فراهم کند که پرداختن به آنها میتواند تحول استان را رقم بزند.
مؤمنی عنوان کرد: با وجود تلاشهای بسیاری که در حوزه بیکاری صورت گرفته اما همچنان شاهد نرخ بیکاری بالایی در این استان هستیم که استفاده از ظرفیتهای انسانی، دانشی و شرکتهای دانش بنیان استان را مستعد یک تحول میکند.
وی ادامه داد: رئیس جمهور تأکید بسیاری بر برنامهریزی مدون برای پیشبرد امور دارند و بر همین اساس آمادگی لازم برای اجرای طرحهای مختلف را در استانها و به ویژه توسعه استان کرمانشاه داریم و یکی از چالشهای استان کرمانشاه تعطیلی و نیمه فعال بودن واحدهای تولیدی است که دلایل مختلفی دارد مشکل بیکاری را تشدید کرده است و ۱۶۹ واحد تولیدی راکد در استان کرمانشاه داریم که این آمار معادل نصف آماری کشوری است که شایسته مردم این دیار نیست.
وزیر کشور گفت: این واحدها با سرمایهگذاری بخش خصوصی و دولتی راهاندازی شدهاند اما متأسفانه در فرآیند راهاندازی و تأمین مالی دچار مشکل هستند که در شورای رفع موانع تولید از استاندار کرمانشاه تقاضا داریم این موارد را پیگیری کنند تا زمینه رفع مشکلات استان کرمانشاه به ویژه بیکاری فراهم شود و واحدهای تولیدی به فعالیت اقتصادی خود ادامه دهند.
مؤمنی بیان کرد: امیدواریم با همدلی، وفاق، وحدت و هماهنگی با هیأت دولت بتوانیم زمینه رشد و توسعه روزافزون استان کرمانشاه را فراهم کنیم و این استان را به جایگاه واقعی خود بازگردانیم؛ تمام دستاندرکاران استان کرمانشاه باید با برنامهریزی و هماهنگی با یکدیگر تلاش کنند تا در سفر رئیس جمهور شاهد بهبود وضعیت استان کرمانشاه باشیم.
منبع: تسنیم