آمریکا باید حمایت تسلیحاتی خود از رژیم صهیونیستی را قطع می‌کرد

رسانه انگلیسی نوشته آمریکا در مواجهه با سرکشی رژیم صهیونیستی، باید حمایت تسلیحاتی خود از این رژیم را قطع می‌کرد.

تصویر آمریکا باید حمایت تسلیحاتی خود از رژیم صهیونیستی را قطع می‌کرد

به گزارش سایت خبری پرسون، رسانه انگلیسی در مقاله‌ای با اشاره به ترور شهید «سید حسن نصرالله» به دست رژیم صهیونیستی، گزارش داد این جنایت تلاش‌های دیپلماتیک برای کنترل تنش‌ها را از با شکست مواجه کرده و ممکن است پای ایالات متحده را به جنگی تمام‌عیار در غرب آسیا باز کند.

به گزارش میدل‌ایست‌آی، حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی موجب حیرت سه مقام آمریکایی شد که با رسانه انگلیسی گفت‌وگو کردند.

آن‌ها در این گفت‌وگو اظهار کردند که ممکن است رژیم صهیونیستی با این حمله پای ایالات متحده را به جنگ منطقه‌ای در غرب آسیا باز کرده باشد.

در این گزارش آمده است: «به مدت چندین ماه، دولت بایدن می‌گفت بر دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه متمرکز شده است، با این امید که از گسترش تنش‌های منطقه‌ای جلوگیری کند. اکنون دیپلمات‌های آمریکایی می‌گویند کشتن نصرالله تمامی توجهات را به لبنان و محور مقاومت معطوف کرده است.»

یک دیپلمات آمریکایی که از تصمیمات مقامات صهیونیست آگاهی دارد، به رسانه انگلیسی گفت رژیم اشغالگر در آستانه حمله زمینی به لبنان است. او می‌گوید: «آنها می‌گویند تهاجم زمینی نه‌تنها برای بازگرداندن اسرائیلی‌ها به مناطق شمالی، بلکه برای جلوگیری از حمله به تل‌آویو ضروری است.»

به گزارش میدل‌ایست آی، واشنگتن در دیپلماسی برای دستیابی به آتش‌بس در غزه ناکام مانده و اکنون شاهد این است که شرایط از کنترلش خارج شده است.

بر اساس این گزارش، ایالات محتده که شاهد شکست طرح خود برای عادی‌سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی بود، تلاش کرد جنگ را در غزه محدود کند، اما منتقدان کاخ سفید می‌گویند واشنگتن مکرراً در پوشاندن جامعه عمل به اظهارات و ادعاهای خود شکست خورده است، زیرا آمریکا در مواجهه با سرکشی رژیم صهیونیستی و اصرار بر ارتکاب جنایت علیه بشریت در غزه، باید حمایت تسلیحاتی خود از این رژیم را قطع می‌کرد.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی چندین ماه با تاکید آمریکا مبنی بر اینکه تنها راه پایان دادن به تنش‌های منطقه و حملات جنبش‌های مقاومت به مواضع این رژیم، برقراری آتش‌بس در غزه است، مخالفت کرد.

نتانیاهو که سعی داشته رضایت هم‌پیمانان راست‌گرای افراطی خود در کابینه رژیم اشغالگر را جلب کند، می‌گوید نباید جنگ غزه را به درگیری‌های رژیم صهیونیستی با دیگر گروه‌های مقاومت منطقه ارتباط داد.

در این گزارش آمده است: «برخی از رهبران ارشد اسرائیل، از جمله یوآو گالانت، وزیر جنگ، بر حمله به حزب‌الله پافشاری کرده و به تاثیر آن بر مذاکرات غزه توجهی نکردند.»

به گزارش میدل‌ایست آی، رژیم اشغالگر «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس را در تهران به شهادت رساند، فرماندهان ارشد حزب‌الله در لبنان را هدف قرار داد، یمن و مواضع انصارالله را بمباران کرد و هزاران بی‌سیم و پیجر متعلق به حزب‌الله لبنان را منفجر کرد. با این حال، نصرالله ستاره بی‌رقیب محور مقاومت بود که ترور او نقطه اوج کارزار رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود.

برخی از تندروها هم در دولت آمریکا از این کارزار حمایت کردند، اما به نظر می‌رسد که دولت بایدن سعی دارد خود را از این حملات جدا کند.

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا در روز جمعه مدعی شد صهیونیست‌ها درباره این حملات هیچ هشدار قبلی به آمریکا ندادند و وزیر جنگ رژیم اشغالگر نیز در تماس خود با آستین که در خلال این حمله صورت گرفت، اشاره‌ای به این عملیات نکرد، اظهاراتی که به اذعان رسانه انگلیسی اگر صحت داشته باشد، موجب شرمساری آمریکاست.

از سوی دیگر، سید حسن نصرالله در حالی به‌شهادت رسید که بایدن روزهای پایانی خود به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا را سپری می‌کند. او دوره ریاست‌جمهوری خود را با وعده کاهش تنش‌ها با ایران و احیای برجام آغاز کرده بود.

به گزارش میدل‌ایست آی، دولت آمریکا به‌دنبال احیای رابطه با ایران بود و دیپلمات‌های آمریکایی می‌گویند زمانی که بایدن تصمیم به ورود به درگیری با جنبش‌های مقاومت گرفت، این کار را با اجبار و اکراه انجام داد.

بر اساس این گزارش، شهادت سید حسن نصرالله یعنی مرگ طرح‌های دیپلماتیک دولت آمریکا برای لبنان.

بر اساس این گزارش، «به آستانه جنگی تمام‌عیار میان لبنان و رژیم صهیونیستی نزدیک شده‌ایم و صهیونیست‌ها با ترور سید مقاومت، راه‌های دیپلماتیک برای محدود کردن تنش‌ها را از بین بردند».

منبع: ایسنا

786523

سازمان آگهی های پرسون