امیدواری مسئولان زنجان به اخذ بودجه برای ورزشگاه امجدیه

با توجه به نیاز ورزشگاه امجدیه به بازسازی، مسئولان فعلی استان امیدوار هستند که بودجه‌ مصوبی را برای این ورزشگاه در سفر دوم استانی رئیس‌جمهور اخذ کنند.
تصویر امیدواری مسئولان زنجان به اخذ بودجه برای ورزشگاه امجدیه

به گزارش سایت خبری پرسون، ورزشگاه امجدیه زنجان جزو ورزشگاه‌های قدیمی زنجان به شمار می‌رود که اهالی فوتبال زنجان آن را شناسنامه فوتبال این استان توصیف می‌کنند. این ورزشگاه قدیمی که کار خود را از اوایل دهه 50 آغاز کرده است و طی این سال‌ها، بازی‌های مختلفی در این ورزشگاه برگزار شده است ولی این روزها اصلاً حال خوبی ندارد و فقط محدود به برگزاری چند کلاس‌‌ فوتبال رده سنی نونهالان و دانش آموزان شده است.

با اینکه 28 آذر سال 1384 قرارداد اولیه توسط شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور برای مرمت این ورزشگاه منعقد شد اما بعد از بتن‌ریزی محدود و نصب چند شاخه میلگرد، مرمت و بازسازی این استادیوم به حال خود رها شد و بعد از گذشت 18 سال، همچنان این استادیوم مخروبه‌ای بیش نیست و مسئولان فعلی استان بسیار امیدوار هستند که بودجه‌ مصوبی را برای این ورزشگاه در سفر دوم استانی رئیس‌جمهور (سفر دوم رئیس جمهور در دی ماه امسال خواهد خورد) اخذ کنند. نادر بلباسی رئیس هیئت فوتبال استان زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن تاکید بر اینکه ورزشگاه امجدیه زنجان شناسنامه فوتبال زنجان است، گفت: از اوایل دولت نهم و در زمانی که موسوی رئیس هیئت فوتبال استان بود، قرار داد مرمت و بازسازی ورزشگاه امجدیه زنجان را با شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی منعقد کردند ولی متأسفانه با اینکه 18 سال از آن روز می‌گذرد هیچ تغییر خاصی در این استادیوم رخ نداده است.

وی ادامه داد: اهالی فوتبال و ورزش‌ دوستان زنجانی معتقد هستند تا زمانی که ورزشگاه امجدیه تکمیل نشود، رشد و توسعه فوتبال در این شهر رقم نخواهد خورد‌؛ استعدادهای بسیار زیادی از همین ورزشگاه امجدیه رشد کردند و به تیم‌های مطرح کشوری راه پیدا کردند.

رئیس هیئت فوتبال استان زنجان در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه این مرمت قرار بود چند ساله و توسط چه کارفرمایی انجام شود گفت: هیچ اطلاعاتی از پروژه مرمت سازی در هیئت فوتبال استان وجود ندارد؛ این پروژه‌ها کشوری بود ولی متأسفانه اسنادی در هیئت و یا اداره کل ورزش وجود ندارد که در این زمینه به شما پاسخ بده.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا نباید اسنادی در این زمینه وجود داشته باشد، گفت: از زمان حضور بنده، کارها نظم پیدا کرده و نامه‌ها و دستورالعمل‌ها در این هیئت، سیستمی شده و قبلاً همچین روالی نبود. بنده فقط می‌دانم از اوایل دولت نهم، کلنگ مرمت امجدیه به زمین زده شد و نقشه‌های آن توسط یک شرکت به نام شرکت آباد گستر طراحی شده است؛ اطلاعات دیگری در دست بنده نیست.

بلباسی ابراز کرد: از استاندار زنجان تقاضا داریم در سفر دوم ریاست جمهوری به زنجان که در آینده نزدیک رقم خواهد خورد، اعتبار و بودجه‌ای را برای بازسازی این ورزشگاه در نظر بگیرند. مردم زنجان سال‌‌های سال منتظر هستند که ورزشگاه خوبی داشته باشند و بسیار امیدوار هستیم تکلیف ورزشگاه 15 هزار نفری زیتون و 5 هزار نفری امجدیه در این دولت مشخص شود.

وی گفت: در گذشته اکثر مسابقات فوتبال در رده های سنی مختلف از جمله مدارس در این مکان برگزار می‌شد ولی طبق تصاویری که مشاهده می‌کنید می‌بینید که وضعیت نامناسبی در این ورزشگاه حاکم است.

رئیس هیئت فوتبال استان زنجان در پاسخ به سؤال اینکه چرا تاکنون زنجان تیم لیگ برتری ندارد گفت: برای اینکه زیرساخت و امکانات مناسب که مهمترین آن استادیوم است، نداریم. اگر ورزشگاه 15 هزار نفری و ورزشگاه امجدیه تکمیل شود قول می‌دهم تیمی در لیگ برتر یا دسته یک داشته باشیم‌. انتقال تیم پیکان به زنجان قطعی شده بود ولی چون زیرساخت مناسبی وجود نداشت، مسئولان تیم پیکان منصرف شدند. شکوری که جزو مدیران پیکان است و یک رگه زنجانی دارد بسیار تلاش کرد پیکان را به زنجان منتقل کند ولی تنها مورد که همان عدم وجود استادیوم است، دلیل قاطعی بود که این انتقال با موفقیت انجام نشود.

وی گفت: ورزشگاه 15 هزار نفری که در گاوازنگ در حال احداث است زیرساختی برای داشتن تیم لیگ برتر و یا دسته یک است. از سوی دیگر ورزشگاه امجدیه که تمام تمرکز ما بر این است که در وهله نخست این ورزشگاه نو و نوار شود به این دلیل است که یکی از زیرساخت‌های لازم برای رشد فوتبال پایه در استان زنجان است. از آنجایی که این استادیوم دقیقاً در مرکز شهر قرار دارد بسیار مناسب برای برگزاری مسابقات فوتبال در رده‌های سنی مختلف، برگزاری لیگ برتر استانی و برگزاری دوره‌های آموزشی برای نونهالان و کودکان و دانش آموزان و جوانان است و به همین خاطر است که می‌گویم رشد و توسعه فوتبال فقط با تکمیل ورزشگاه امجدیه میسر خواهد بود.

تأمین بودجه ورزشگاه امجدیه از طریق مولدسازی

بلباسی گفت: علاوه بر مصوب سفر رئیس جمهور، راهکار دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که بخشی از هزینه تکمیل ورزشگاه 5 هزار نفری امجدیه از طریق طرح مهم مولدسازی تأمین شود. اداره ورزش یک زمین خوب در ضلع شمالی میدان بسیج دارد که کاربرد آنچنانی ندارد و با فروش و تبدیل آن می‌توان بخش عمده‌ای از تکمیل ورزشگاه 5 هزار نفری امجدیه را تأمین کرد.

طبق گفته بلباسی، 70 میلیارد تومان هزینه برای تکمیل فاز نخست (بهبود ضلع غربی این استادیوم) شامل رختکن، جایگاه ورزشکاران و جایگاه ویژه، لازم است.

منبع: تسنیم

573166

سازمان آگهی های پرسون