عزت‌الله ضرغامی:

شوخی می‌کنم، تلفن رییس‌جمهور مدام زنگ می‌خورد

عزت‌الله ضرغامی از بی‌مسئولیتی‌ها در رسیدگی به معضل سرویس بهداشتی و پاکسازی سواحل گفت و با تاکید بر اینکه باید خط‌شکنی کرد، افزود: هر وقت به شوخی حرفی را می‌زنم، گوشی تلفن رییس‌جمهور مدام زنگ می‌خورد، عده‌ای از حرف‌های من گله می‌کنند، ولی ما این کار را انجام می‌دهیم، نگران هم نیستیم. اگر ترسی داریم باید از مردم بترسیم، نه از حکمران‌ها.
تصویر شوخی می‌کنم، تلفن رییس‌جمهور مدام زنگ می‌خورد

به گزارش سایت خبری پرسون، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در اختتامیه هفته گردشگری و گردهمایی شصت‌ و پنجمین سالگرد تاسیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران، گفت: راهی نداریم جز اینکه درآمد کشور از گردشگری تأمین شود. باید سرمایه‌گذاری شود. سرمایه‌گذاری دولت و حاکمیت فعلا خوب نیست. بارها در دولت گفتم درحالی نفت محل درآمد اصلی کشور است که ۱۴ درصد از درآمد نفت وقتی واصل می‌شود مستقیم به این وزارت داده می‌شود تا سرمایه‌گذاری کنند و تازه می‌گویند کم است. اگر امروز آرامکو بزرگترین شرکت سودآور دنیاست به خاطر سرمایه‌گذاری‌هایی است که از محل فروش نفت انجام می‌دهد، ولی ما نتوانستیم یک درصد از بودجه قابل قبول بودجه عمومی را برای زیرساخت گردشگری بگذاریم.

ضرغامی گفت: هر کاری برای گردشگری انجام دهیم کم است، خیلی عقب‌ماندگی داریم. اینکه گاهی روی بدیهیات تاکید می‌کنم و می‌گویم به سرویس‌های بهداشتی باید رسیدگی شود از این نظر است و جالب است هیچ‌کسی خود را مسئول سرویس‌های بهداشتی نمی‌داند. من حتی برای ائمه جمعه نوشته‌ام دست‌کم در بین‌راهی‌ها و مساجد را باز نگه دارید، بعد شاکی اتفاقات دیگر هستیم؛ شما در اماکن دینی را بسته‌اید.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: مسأله زباله و پسماند گرفتاری جدی ماست. دریا آنقدر کثیف است که مردم از ماندن در ساحل منصرف می‌شوند و ترجیح می‌دهند به کافی‌شاپ بروند. آیا وظیفه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است که سواحل را تمیز کنند؟ رییس‌جمهور دوبار در این‌باره دستور دادند. این وظیفه فرمانداران و استانداران است.

ضرغامی بار دیگر از امامان جمعه خواهش کرد برای باز شدن درهای مساجد کمپین راه بیاندازند و اضافه کرد: دنیا این کار را انجام می‌دهد، هالیوود هم این کار را انجام می‌دهد.

او همچنین از استاندار قزوین یاد کرد که اعتباری را برای سرویس بهداشتی تعیین کرده است و افزود: آقای اعلایی، چون خودم را مسئول ستاد سرویس بهداشت خواندم، حتی خواست در این باره حکمی را به ایشان تفویض اختیار کنیم. حالا برخی آقایان همه مشکلاتشان که حل شده و به این موضوع هم توجهی نشان ندهند.

ضرغامی همچنین گفت: امروز صبح در جلسه‌ای بودم که خیلی‌ها به خاطر پیگیری سرویس بهداشتی قدردانی کردند، آقای رحیم‌پور ازغدی هم از پدرش خاطره‌ای تعریف کرد که در جاده بود و هر چه رفته دستشویی پیدا نکرده تا اینکه به پادگانی رسیده و از سرباز خواهش کرده که اجازه بدهد از سرویس بهداشتی استفاده کند، اما اجازه ندادند، بعد ایشان بعد گفته ما در انقلاب زحمت کشیدیم‌ اجازه بدهید ما از سرویس بهداشتی آنجا استفاده کنیم. چنین با مسأله سرویس بهداشتی درگیریم، درحالی‌که مسأله به مطایبه کشیده می‌شود. من پس از اینکه به موضوع سرویس بهداشتی ورود کردم متوجه شدم ظرفیت داریم، ولی شناسایی نشده است، در جاده‌ها تابلو نزده‌اند، حالا ما یک کار کوچک می‌خواهیم انجام دهیم باید کلی کار انجام دهیم. من حتی شاخص ارزیابی مدیران استانی را شناسایی و رسیدگی به وضعیت سرویس‌های بهداشتی گذاشته‌ام.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: ما به خط‌شکنی نیاز داریم و هزینه آن را می‌دهیم. برای خبرنگاران تعریف کرده‌ام هر وقت به شوخی حرفی را می‌زنم گوشی تلفن رییس‌جمهور مدام زنگ می‌خورد، عده‌ای از حرف‌های من گله می‌کنند، ولی ما این کار را انجام می‌دهیم، نگران هم نیستیم، چون همه باید خدمتکار مردم باشیم. اگر ترسی داریم باید از مردم بترسیم، نه از حکمران‌ها. من هر وقت خانواده‌ای را در جاده ببینم که نیاز به سرویس بهداشتی دارد ولی پیدا نمی‌کند و در راه مانده است باید وحشت کنم و خوابم نبرد.

او در ادامه خطاب به جمع حاضر بویژه بخش خصوص گفت: به راه‌های طی‌نشده ورود کنید و وحدت را حفظ کنید. راهی جز همدلی و گفت‌وگو نداریم. با حذف کردن به جایی نمی‌رسیم. هر چه مشکل داریم از اختلاف و تفرقه است. سیاست گردشگری ارتباط با همه بخش‌ها و گروه‌هاست. این وحدت را بین مجموعه خود حفظ کنیم. مشکل ما این است که بزرگانمان بزرگی نمی‌کنند. ما این موضوع را فراموش کردیم، نتیجه این شد که برخی از دهه هشتادی‌ها، کشور را دچار مشکل کردند، چون ارتباط قطع شده است و خیلی وقت‌ها بزرگی نکرده‌ایم.

ضرغامی ادامه داد: من هر که را می‌بینم درباره سرویس بهداشتی تذکر می‌دهم، به شهردار تهران هم گفتم خانه ما نزدیک میدان ولیعصر است، یک سرویس بهداشتی آن نزدیکی هست که در میان درخت‌ها پوشیده شده و یک تابلو هم ندارد، گفتند پیگیری می‌کنند. شهرداری تهران قرار است هلدینگ گردشگری هم راه‌اندازی کنند. توصیه کردم تهران قدیم خیلی دیدنی است، اتوبوس دوطبقه بیاورید.

منبع: ایسنا

522207

سازمان آگهی های پرسون