به گزارش سایت خبری پرسون، به نقل از راشاتودی، داده های وزارت کار آمریکا که روز چهارشنبه منتشر شد، نشان میدهد که هزینه غذا خوردن در رستوران های این کشور در ماه مارس برای اولین بار از اواسط سال 2021 از قیمت مواد غذایی پیشی گرفته است.
بر اساس این محاسبات، قیمت غذای رستوران ها در 12 ماه گذشته 8.8 درصد جهش داشته است و برای سومین ماه متوالی در ماه مارس افزایش یافت. این قیمتها نسبت به فوریه 0.6 درصد افزایش نشان میدهد.
در همین حال، تورم قیمت در خواربار فروشیها یا "غذا در خانه" نسبت به سال قبل 8.4 درصد افزایش یافته است که نسبت به فوریه 0.3 درصد کاهش نشان میدهد.
به گفته تحلیلگران، این دادهها ممکن است نشانه بدی برای صنعت رستورانداری آمریکا باشد، چرا که مصرفکنندگان به منظور صرفهجویی در هزینههای خود در بحبوحه بحران هزینه زندگی، غذا خوردن در بیرون از خانه و رستورانها را کاهش دادهاند.
بر اساس گزارش شبکه سیانبیسی، اخیراً بسیاری از رستورانها برای جلوگیری از کاهش حاشیه سود خود، قیمتها را افزایش دادهاند و این امر مصرفکنندگان را مجبور کرده است که رفتن به رستورانها را محدودتر کنند یا هنگام صرف غذا در بیرون از خانه، کمتر هزینه کنند.
با این حال، بروس گریندی، اقتصاددان ارشد انجمن ملی رستورانهای آمریکا، در این باره گفت که این آمار ممکن است به دلیل افزایش قیمت مواد غذایی در مدارس در پی انقضای برنامه ناهار رایگان که در طول همهگیری کرونا اجرا شده بود، تحریف شده باشد.
وی گفت: در نتیجه، این شاخص قیمت در ماههای اخیر بهشدت افزایش یافته است، که فشار صعودی بر شاخص کل غذای بیرون از خانه وارد میکند.
این تحلیلگر همچنین پیش بینی کرد که این شاخص تا سه ماهه چهارم سال جاری میلادی آمار کلی غذای خارج از خانه را تغییر خواهد داد.