به گزارش سایت خبری پرسون از فارس،معاون بهداشت دانشگاه شیراز گفت: با آزمایش 600 بستری سرپایی در بیمارستانها 41 درصد به آنفلوآنزا و 4 درصد در استان فارس مبتلا به کووید 19 هستند.
عباس رضائیان زاده اظهار داشت: بیماری قالب در فصل سرما در استان فارس آنفلوآنزا است که با رعایت موارد بهداشتی و استفاده از قرص تامی فلو در بیمارستانهای دولتی و مراکز خدمات جامع سلامت به صورت رایگان ارائه و در مدت 24 ساعت برطرف میشود.
وی تصریح کرد: استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و تزریق واکسن کرونا در دوزهای مختلف و دست ندادن از جمله کاهش بیماری کرونا است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان داشت: در بررسیهای انجام شده در 2 هفته اخیر در شیرخوارگاه شهر صدرا 40 کودک دارای علائم بیماری ریزش بینی، چشمی و بی حالی هیچگونه بیماری آنفلوآنزا و کرونا مشاهده نشده که نشان از توجه به رعایت بهداشتی است.
رضائیان زاده اضافه کرد: برای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا تعدادی از متخصصان اطفال در حوزه درمان، بهداشت و پرستاران غیر حضوری آموزشهای لازم را در استان ارائه دادهاند.
وی ابراز داشت: پیش بینی میشود برای مقابله با ورود ویروس جدید کرونا یک هفته مهدهای کودک استان فارس تعطیل شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شهروندان و هماستانیها درخواست کرد: در صورت مشاهده هرگونه علائم بیماری تنفسی به ویژه میزان تنفس تند، تنگی نفس، صرفه شدید، تشنج نوزادان و فرو رفتگی قفسه سینه بلافاصله به بیمارستان منتقل شوند.
رضائیانزاده با اشاره به اینکه بیماری مقاوم به درمان سل در استان فارس یک نفر است، اظهار داشت: سل بیماری تنفسی که با چرک وگلو درد همراه است و نسبت به سایر بیمارهای تنفسی سختتر بوده و به عنوان بیماران به درمان مقاوم معروف هستند.
وی خاطر نشان کرد: بیماران مقاوم به درمان سل برای درمان، حدود 4 ماه در بیمارستان بستری و مراقبتهای درمانی بر روی وب انجام میشود.
مدیر بیماریهای واگیر دار معاون بهداشت دانشگاه شیراز در ادامه این نشست خاطر نشان کرد: به کودکان افغانی دارای سنین 9 ماه به بالا واکسن سرخک و فلج اطفال تزریق میشود.
مصطفی ابراهیمی خاطر نشان کرد: افغانیهایی که واکسن سرخک و فلج اطفال نزدهاند به درب منازل مراجعه و به فررندان آنها واکسن فلج اطفال و سرخک تزربق میشود.