وضعیت طرح جدید حجاب در مجلس به کجا رسید؟

دو تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی عنوان کرده اند که طرح جدیدی برای حجاب و عفاف در دستور کار مجلس نیست.
تصویر وضعیت طرح جدید حجاب در مجلس به کجا رسید؟

به گزارش سایت خبری پرسون، بهزاد رحیمی، نماینده مردم سقز در مجلس شورای اسلامی در واکنش به اظهارات اخیر حسین جلالی، نماینده مردم رفسنجان در مجلس شورای اسلامی مبنی بر اینکه طرح عفاف و حجاب از دو هفته آینده اجرا خواهد شد، گفت: این نماینده خارج از مجلس شورای اسلامی و در شهر قم اظهارنظری درباره طرح حجاب و عفاف داشته است.

وی بیان کرد: نماینده مردم رفسنجان در مجلس شورای اسلامی درباره طرح حجاب و عفاف اظهارنظر شخصی خود را مطرح کرده است.

نماینده مردم سقز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: درباره این موضوع در صحن مجلس شورای اسلامی و در کمیسیون‌های تخصصی صحبتی نشده است. اصلاً نیازی هم به این کار نیست و مجلس شورای اسلامی در این شرایط وارد این قضایا نخواهد شد.

علاوه بر این، یکی از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره اقدامات اخیر این کمیسیون در حوزه حجاب و عفاف، گفت: وظیفه شرعی و قانونی کمیسیون فرهنگی مجلس آن است که همواره موضوع حجاب و عفاف در جامعه را در نظر داشته باشد. البته این مسئله مربوط به این روزها که در این زمینه حساسیت ایجاد شده، نیست.

وی ادامه داد: بیش از یک سال است که جلسات و نشست‌های مختلفی با نهادها، دستگاه‌ها و مجموعه‌های مختلف برگزار کردیم و در حوزه حجاب و عفاف گفتگوهای مختلفی شده است. از دستگاه‌ها مطالبه شده است که بر اساس تکالیف و وظایفی که دارند، درباره اقدامات انجام شده خود پیرامون حجاب و عفاف گزارش دهند.

این نماینده مجلس اظهار داشت: عمده جلساتی که کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی داشته، برای انجام وظایف قانونی و نظارتی کمیسیون بوده است. در عین حال، یکسری موانع وجود داشته است که درباره آن صحبت کردیم. نیازی به تصویب قانون درباره حجاب نبوده است که ما بخواهیم قانون تصویب کنیم. صرفاً یک هماهنگی بین‌بخشی میان نهادها و مجموعه‌ها بوده است که کمیسیون فرهنگی هم جلسات خود را با این هدف برگزار کرد تا به مدیران اجرایی کمک کند که بتوانند هماهنگی‌ها را شکل دهند.

وی تاکید کرد: فرایند قانون‌گذاری در مجلس مشخص است و هر طرح و لایحه‌ای برای آنکه اجرا شود، باید این فرایند را طی کند. فرایند قانون‌گذاری اینگونه نیست که نماینده یا کمیسیونی در مجلس اراده کند و بعد از دو هفته هم آن موضوع اجرایی شود. اگر احیاناً در حوزه حجاب و عفاف نیاز به قانون‌گذاری جدید یا بازنگری در قوانین قبلی باشد، بحث مفصل خودش را دارد، این فرایند زمان‌بر است و بحث‌ها و مقدمات خودش را لازم دارد.

منبع: مهر

441267

سازمان آگهی های پرسون