یک استارت‌آپ ایرانی گوشت گیاهی تولید کرد

یک استارت‌آپ ایرانی موفق به تولید گوشت گیاهی شد.
تصویر یک استارت‌آپ ایرانی گوشت گیاهی تولید کرد

به گزارش سایت خبری پرسون، به گفته این استارت‌آپ، این گوشت گیاهی که با ضریب شباهت بالای ۸۰ درصد نسبت به گوشت قرمز در قالب گوشت تکه‌ای، چرخ‌شده و برگر عرضه می‌شود، نه تنها طعم و بافت گوشت حیوانی را دارد، بلکه با بهره‌مندی از چندین منبع پروتئینی گیاهی پروفایل کاملی از اسید آمینه‌های مورد نیاز بدن را نیز ارائه می‌کند.

از این رو این محصول در مواد مغذی با گوشت قابل رقابت است و به‌دلیل نداشتن عناصر غیرسودمند موجود در گوشت قرمز همچون کلسترول، جایگزین مناسبی برای انواع گوشت حیوانی به حساب می‌‏آید.

فرشید شریفیان، مدیر پروژه این استارت‌آپ می‌گوید: «مهم‌ترین مزیت گوشت گیاهی قیمت عرضه ارزان در کنار ارزش تغذیه‌ای تقویت‌شده بر پایه پروتئین‌های گیاهی در رقابت با گوشت و محصولات مشابه است.»

منبع: همشهری آنلاین

408561

سازمان آگهی های پرسون