به گزارش سایت خبری پرسون از فارس، منصور امیریان گفت:
با توجه به میزان جوجه ریزیهای انجام شده در 2 ماه گذشته پیش بینی میشود هزارو 462 تن گوشت سفید تولید و به تدریج به بازار عرضه شود.
وی با اشاره به اینکه در دو ماه گذشته 947 هزار و 990 قطعه جوجه ریزی انجام شده است، خاطر نشان کرد: سن جوجهها از پنج روزه تا 60 روزه بوده و در حال حاضر193 هزار و 660 قطعه از این مرغها آماده عرضه به بازار هستند.
امیریان تصریح کرد: تولید گوشت سفید در 27 مرغداری صورت می گیرد و بخشی از نیاز شهرستان به سایر نقاط استان ارسال میشود.
وی ضمن درخواست از مرغداران نسبت به تداوم جوجه ریزی، بیان داشت: ارائه تسهیلات با نرخ سود پایین به منظور تأمین هزینههای جاری و کمک به نقدینگی مرغداران را از جمله حمایتهای دولتی برای تولید گوشت سفید است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت به نقش صنعت دام و طیور در تأمین امنیت غذایی و مواد پروتئینی و لبنی در سبد غذایی خانوارها اشارهکرد، و گفت: مرودشت در زمینه تولیدات دامی و طیور از ظرفیت بالایی برخوردار بوده و این شهرستان رتبه چهارم تولید گوشت سفید در استان را به خود اختصاص داده است.