خشونت پلیس هند علیه مسلمانان معترض

دولت هند امروز شنبه اعلام کرد که در جریان اعتراض های روز گذشته در برخی شهرهای هند که با خشونت پلیس مواجه شد دو معترض کشته شدند و 130 نفر نیز بازداشت شدند. ا
تصویر خشونت پلیس هند علیه مسلمانان معترض

به گزارش سایت خبری پرسون،

سخنان و مطالب بیان شده توسط دو عضو حزب حاکم هند درباره پیامبر اسلام (ص) که حاوی پیام های اهانت آمیزی است، باعث خشم بعضی کشورهای مسلمان شده و دولت هند تلاش می‌کند مانع از بروز یک تنش دیپلماتیک با این کشورها شود.
به گزارش جماران به نقل از خبرگزاری فرانسه، دولت هند امروز شنبه اعلام کرد که در جریان اعتراض های روز گذشته در برخی شهرهای هند که با خشونت پلیس مواجه شد دو معترض کشته شدند و 130 نفر نیز بازداشت شدند. این تظاهرات در پی سخنان توهین آمیز دو مقام حزب حاکم این کشور درباره پیامبر اسلام (ص) برگزار شد.

مسلمانان هند در سراسر هند و کشورهای مجاور در محکومیت این سخنان توهین آمیز تظاهرات کردند و پلیس هند برای متفرق کردن معترضان در شهر«رانچی» در شرق هند به سمت آنها تیراندازی کرد.

پلیس برای توجیه تیراندازی به سمت معترضان اعلام کرد که مجبور شده است برای جلوگیری از حرکت معترضان از مسجد به سمت بازار این شهر به سمت آنها شلیک کند که در اثر آن دو معترض کشته شدند.

خبرگزاری رویترز نیز روز گذشته گزارش داد که در ادامه اعتراضات مسلمانان هند به اظهارات اهانت آمیز دو مقام حزب حاکم این کشور درباره پیامبر اسلام (ص)، تظاهرات امروز در برخی از شهرها با خشونت پلیس مواجه شد.

پلیس هند امروز جمعه به سرکوب تجمعات در دست کم دو شهر در این کشور پرداخت و این در حالی بود که مردم هند در بسیاری از مناطق این کشور به دلیل اظهارات تحقیر آمیز دو تن از اعضای سابق حزب حاکم در مورد پیامبر اسلام (ص) به تظاهرات پرداختند.

در شهر «پرایاگراج» در ایالت «اوتار پرادش» پلیس ضدشورش به جمعیت حمله کرد و با شلیک گاز اشک آور به ضرب و شتم شدید مردم پرداخت.

همچنین گزارش ها حاکی از آن است که در شهر «رانچی» مرکز ایالت «جارکند» معترضان و نیروهای پلیس با یکدیگر درگیر شده اند.

در منطقه کشمیر که اکثریت آن را مسلمانان تشکیل می دهند، گروه هایی از معترضان در ده ها مکان تجمع کردند که برخی از آنها شعارهایی را برضد مقامات برکنار شده مذکور سر دادند.

پس از اظهارات موهن دو مقام از حزب «بهاراتیا جاناتا» (BJP) در اواخر ماه مه و اوایل ماه جاری درباره پیامبر اسلام، دولت «نارندرا مودی» نخست وزیر هند با واکنش شدید مسلمانان در داخل و خارج از این کشور مواجه شد.

حزب حاکم بهاراتیا جاناتا روز یکشنبه گذشته «نوبور شارما» و «ناوین جیندال»، دو سخنگوی رسمی حزب را از عضویت اصلی این حزب تعلیق، اما از عذرخواهی رسمی امتناع کرد.

سخنان و مطالب بیان شده توسط دو عضو حزب حاکم هند درباره پیامبر اسلام (ص) که حاوی پیام های اهانت آمیزی است، باعث خشم بعضی کشورهای مسلمان شده و دولت هند تلاش می‌کند مانع از بروز یک تنش دیپلماتیک با این کشورها شود.

400840