تشریح فعالیت اصناف در ماه رمضان

رئیس اتاق اصناف تهران از اجرای پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا برای صنوف در ماه رمضان خبر داد.
تصویر تشریح فعالیت اصناف در ماه رمضان

به گزارش سایت خبری پرسون،قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف تهران درباره فعالیت صنوف در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، با هماهنگی ستاد مقابله با کرونا، اتحادیه‌های صنفی، معاونت نظارت بر اماکن عمومی تهران بزرگ و دستگاه های ذیربط در مورد فعالیت صنوف در ماه مبارک رمضان همچون سالهای گذشته تصمیماتی اتخاذ شده که این موارد برای تمامی واحدهای صنفی از روز یکشنبه همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان لازم الاجراست.

وی افزود: بر این اساس امسال نیز همچون دیگر سال‌ها با هرگونه حرمت شکنی از طریق تظاهر به روزه خواری در واحدهای صنفی برخورد خواهد شد. همچنین اجرای پروتکل‌های بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا همچنان مورد تاکید است و بر تمامی واحدهای صنفی به شکل مستمر توسط واحدهای بازرسی و نظارت اتاق اصناف تهران و اتحادیه‌های صنفی تهران نظارت خواهد شد.

رئیس اتاق اصناف تهران تاکید کرد که امسال برابر مصوبات ابلاغی فعالیت واحدهای صنفی تهیه، طبخ و توزیع غذا از جمله اغذیه فروشی، رستوران‌های داخل شهری، چلوکبابی ها، کبابی‌ها، فست فودی‌ها، جگرکی‌ها، آبمیوه و بستنی، قهوه سراها، کافی شاپ‌ها، قهوه خانه‌ها ، سفره خانه‌ها اعم از سنتی و عادی و... از اذان مغرب تا اذان صبح است و اجازه فعالیت و یا عرضه مواد غذایی در واحد صنفی خود را نداشته و صرفا یک ساعت قبل از اذان مغرب میتوانند به صورت بیرون بر فعالیت کنند.

نوده فراهانی درباره فعالیت واحدهای صنفی اغذیه فروش و عرضه کننده غذای سرد گفت: صنوف اغذیه فروشان مجاز هستند در طول روز صرفا غذای سرد به صورت بیرون بر با رعایت کامل شئونات عرضه کنند.

منبع: ایسنا

390422

سازمان آگهی های پرسون