به گزارش سایت خبری پرسون، تجربیات گذشته نشان میدهد این پولها چه دراختیار صداوسیما باشد و چه ارشاد یا نهادهای فرهنگی و شبهفرهنگی دیگر، «خرج اتینا» میشود. بودجههای مشابهی را هم سالهای گذشته به بهانههایی دیگر دراختیار افراد و سازمانها گذاشتهاند.
آیا تاکنون حسابرسی و نظارتی انجام گرفته که معلوم شود چه کسانی از آنها بهرهمند شدهاند؟ شوربختانه باید گفت افرادی که مدیریت چنین بودجههایی را دراختیار دارند، دستکم یک «لشکر سایبری» را فرماندهی میکنند و جوانهای سادهدل، متدین و معتقد به نظام و انقلاب را به افرادی تندخو، بدزبان، دروغگو و اهل تهمت و بهتان تبدیل میسازند. این افراد در نوشتههای خود که در فضای مجازی -توییتر و اینستاگرام- و برخی پلتفرمهای داخلی منتشر میکنند عملا به هیچ رفتار دینی و اخلاقیای التزام ندارند و فقط فضا را مسموم و سیاه میکنند.
شگفت اینکه اقداماتشان تحت نظارت مستقیم فرماندهانشان صورت میگیرد و در اکثر اوقات با فحش خوردن مهم جلوهگر میشوند در حالی که اصلا عددی نیستند.
گاهی نیز چنین شائبهای ایجاد میشود که این لشکر سایبری دشمنان فرضی با اکانتهای فیک و قلابی میسازد و سپس برای حمله به همین دشمن فرضی، رزمایش برگزار میکند!
حرف و سخنهایی که در سالهای اخیر درباره پرداخت مبالغ هنگفت به افراد لشکر سایبری بر سر زبانها افتاده حیرتآور است. اما دریغ از دستیابی به هدفی که خودشان برای رسیدن به آن، سیاستگذاری کردهاند.
مشکل اصلی فضای مجازی، ضعف محتوای دینی و انقلابی است. با مجهز کردن لشکر سایبری برای کامنت گذاشتن زیر محتوای دیگران و ناسزاگویی به این و آن، چیزی حل نمیشود. قرارگاههایی برای مقابله با کژیهای فضای مجازی تشکیل شده اما همانطور که گفته شد، هیچ اتفاق مثبتی رخ نداده است جز ترویج بدزبانی از دو طرف و نیز گسترش دروغ، بهتان و توهین.
وقتی بودجه هنگفت «بودجه تبیین» توسط مجلس تصویب شد کاملا قابلحدس بود که چه دستگاهها، سازمانها و افرادی دارند برایش کیسه میدوزند تا به نام «جهاد تبیین» آن را تصاحب کنند.
باید از رهبر معظم انقلاب برای لغو این تصمیم تشکر کرد؛ ضمن اینکه معتقدم «جهاد تبیین» باید به یک مطالبه عمومی تبدیل و توسط آحاد ملت پیگیری شود. تبیین درست نیز باید ابتدا از سوی مسوولان کشور کلید بخورد.
متاسفانه اطلاعات نادرست متعددی از طرف دستگاههای مختلف اجرایی منتشر میشود که ریشهشان در توهم، شعارزدگی، بیخبری، سادهلوحی و کمسوادی است. اگر این ریشهها خشکانده شود، اتفاق بدی نمیافتد که برای رفع آن نیاز به جهاد تبیین باشد.
مرجع دیگری که حرف دروغ و غلط منتشر میکند، رسانههای خارجی و فضای مجازی وابسته به آنها است. یک صداوسیمای شجاع، حرفهای و غیرسانسورچی میتواند بسیاری از تلاشهای دروغگویان را نقش بر آب کند. این کار میتواند سبب آشتی مردم با صداوسیما هم شود. به علاوه، روزنامهها، خبرگزاریها، پایگاههای خبری، چهرههای مشهور رسانهای و سیاسی که از حرّیت و آزادمنشی و استقلال از حکومت برخوردارند، (حتی اگر جناحی باشند) فرصت عرض اندام را از دروغپردازان داخلی و خارجی سلب میکنند.
جهاد تبیین به همین کمخرجی و پرسودی است.
منبع: خبرآنلاین