شرکت‌های بورسی که شامل معافیت مالیاتی می‌شوند

وکلای‌ملت در جلسه علنی نوبت عصر امروز مجلس شورای اسلامی برای تشویق سرمایه گذاری در شرکت های پذیرفته شده بورسی به منظور توسعه بخش‌های تولیدی، مالیات درآمد سود تقسیم شده شرکت های مذکور را معاف از مالیات کردند.
تصویر شرکت‌های بورسی که شامل معافیت مالیاتی می‌شوند

به گزارش سایت خبری پرسون، وکلای‌ملت در جلسه علنی نوبت عصر امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه 1401، با بند الحاقی 8 تبصره 2 ماده واحده لایحه موافقت کردند.

براساس بخش درآمدی بند الحاقی 8 تبصره 2 ماده واحده لایحه بودجه 1401؛

بند الحاقی8- به منظور تشویق سرمایه گذاری در شرکت های پذیرفته شده در بورس و فرابورس و ترغیب آنها به عدم تقسیم بخش بیشتری از سود اکتسابی و استفاده از منابع حاصل برای افزایش سرمایه و در نتیجه توسعه بخش های تولیدی و ایجاد فرصت‌های جدید شغلی در سال 1401 مالیات درآمد آن بخش از سود تقسیم نشده شرکت‌های مذکور که به حساب سرمایه انتقال می‌یابد(موضوع ماده 105 قانون مالیاتهای مستقیم) مشمول نرخ صفر مالیاتی است.

همچنین نمایندگان با بند الحاقی9 به تبصره 2 ماده واحده لایحه بودجه با 148 رأی موافق، 15 رأی مخالف، 2 رأی ممتنع از مجموع 195 نماینده حاضر در جلسه علنی مجلس موافقت کردند.

در بند الحاقی 9 آمده است: به منظور حمایت از توسعه ابزارهای مالی و همچنین تسهیل معاملات ابزارهای مبتنی بر کالا، مالیات بر ارزش افزوده کلیه کالاهایی که در قالب گواهی سپرده کالایی در بورس‌های کالایی کشور پذیرش می‌شوند، مادامی که در هر یک از بورس های کالایی مورد مبادله قرار می گیرند مشمول نرخ صفر مالیاتی می باشند. در صورتی که کالای پشتوانه گواهی سپرده ماهیتاً مشمول مالیات بر ارزش افزوده باشد مالیات مذکور، تنها یک مرتبه و در زمان تحویل فیزیکی کالا پس از کسر اعتبار مالیاتی وصول خواهد شد و وظیفه پرداخت مالیات مذکور بر عهده تحویل گیرنده نهایی کالای پشتوانه گواهی سپرده کالایی می باشد.

مکانیزم تسویه مطالبات پیمانکاران طرح‌های برق آبی و حرارتی تعیین شد
همچنین نمایندگان در جلسه عصر امروز با بند الحاقی (6) تبصره (2) ماده واحده این لایحه درباره تسویه و تهاتر بدهی‌های مربوط به طرح‌های برق آبی و حرارتی از محل مطالبات وزارت نیرو موافقت کردند.

در این بند الحاقی آمده است: بدهی‌های بانکی و مالیاتی مربوط به طرح‌های برق آبی و حرارتی و نیز مطالبات پیمانکاران و مشاورین این طرح‌ها، از محل مطالبات وزارت نیرو و شرکت توانیر از دولت بابت مابه‌التفاوت قیمت‌های تکلیفی و تمام شده برق، به صورت جمعی- خرجی تا سقف یکصد هزار میلیارد (100.000.000.000.000) ریال قابل تسویه و تهاتر خواهد بود.

به گزارش تسنیم مصوبات نمایندگان در جلسه علنی پس از تایید شورای نگهبان و ابلاغ به دولت تبدیل به قانون خواهد شد.

385579

سازمان آگهی های پرسون