به گزارش سایت خبری پرسون، دکترسید یاسر میر احمدی مدیر عامل شرکت گروه صنایع غذایی انسی ماکارون در حضور اصحاب رسانه اظهار داشت: تاسیس انسی به سال ۱۳۵۱ شمسی بر می گردد که ابتدا بصورت کارگاهی در محله یافت آباد فعالیت خود را آغاز کردیم و اولین تولید کننده رشته اسپاگتی بصورت سنتی بودیم.
وی بیان کرد: در راستای توسعه و پیشرفت صنعت و اضافه کردن دستگاه های جدید و بروز توانستیم خود را با صنعت روز دنیا تطبیق دهیم.ذدستگاه های تولیدی ما با دستگاه های اروپایی تفاوتی ندارد؛ از لحاظ خروجی و بازدهی نیز از برترین ها هستیم.
میر احمدی اشاره کرد: شرکت صنایع غذایی انسی به جهت کیفیت و نوع طراحی جزو برندهای گرید یک می باشد.
وی با اشاره به اینکه بیشترین تولید اسپاگتی در اروپا است، بیان داشت: شرکت انسی نیز توانست محصولات خود را به اروپا صادر کند و برترین صادرکننده رشته آش سازی پلو است.
میر احمدی با اشاره به اینکه با سیستم r&m در بازار صادراتی و هدف به عنوان یک برند برتر شناخته شده ایم، گفت: این را مدیون زحمات و تلاش های شبانه روزی کارمندان، کارگران، متخصصان زحمتکش هستیم.
مدیر عامل شرکت غذایی انسی اشاره کرد: در آستانه روز جهانی استاندار هستیم و ما اولین رشته استاندارد در کشور را تولید کرده و تدوین نامه های استاندارد توسط متخصصان شرکت انسی رقم خورد.
وی با اشاره به اینکه در حال توسعه هستیم و از توسعه باز نخواهیم ماند، بیان داشت: در حال خریداری دستگاه های تولیدی ۲۰۱۹ دنیا هستیم که وارد ایران کنیم.
میر احمدی بیان کرد: در سال گذشته با توجه به تقاضای مخاطب محصولات جدیدی چون ترشیجات، آبلیمو، خیارشور و زیتون را وارد بازار کردیم.
وی بیان داشت: محصولات انسی را به کشورهای عراق، افغانستان، حاشیه خلیج فارس، کانادا، آمریکا، استرالیا و آفریقا ارسال کردیم که
در عراق بیشترین شهریه را صادر کردیم.
میر احمدی با اشاره به اینکه در حوزه بسته بندی جزو اولین ها هستیم، بیان کرد: انسی شرکتی پویا و نیز از تجارب متخصصین و متعاهدین و افراد بزرگ در این صنعت استفا ده کرده و به مسائل و مشکلات مشتریان رسیدگی می کند.
مدیر عامل شرکت موادغذایی انسی توضیح داد: در حوزه تولید و توسعه بازار داخل ۱۲ درصد از سهم بازار در حوزه رشته آش کشور و نیز در رضایت مندی مشتری نسبت به تولید آش در گرید اول و در رشته های فرمی از لحاظ کیفیت جزو برترین ها هستیم.
وی در رابطه با اینکه شرکت انسی بیشتر در بحث صادرات ورود یافته است، تاکیدکرد: َکاهش ورود انسی در بحث داخلی به دلیل افت گندم و سیاست های غلط شرکت بازرگانی است. برای اخد یک کیلو گندم باید از گیت ۵۰ نفر عبور کنیم.
میراحمدی توضیح داد: صادرات در کشور ما قریب به ۳۵ متولی و نیز در کشورهای توسعه یافته یک متولی دارد. از دیگر مشکلات تعدد مجوزها و تعارض مجوزها می باشد.
وی افزود: در حوزه صنعت غذایی آنقدر دلال هست خود شرکت صادر نمیکند. فله فروشی معضل دیگر صادرات است که همان را با برند دیگر پخش می کنند و بحث چنج دلار و مالیات ارزش افزوده ای که به دلیل این رسمی نمی توانند بفروشند صادرات دچار معضلات مالی شده است.
میر احمدی تاکیدکرد: بیشترین حجم صادرات ما مربوط به رشته سوپی و کلافی بود که به کشور عراق و کانادا صادر گردید. سال گذشته ارسال بار بالغ بر ۳۰۰۰ تن به عراق بود.
وی گفت: تقریبا ۵۰ درصد نسبت به سال گدشته در حوزه صادرات کاهش داشتیم و آن به دلیل نبود گندم، ارد، مشکلات ارزی و تعهدات پیمان ارزی بود. ارزش صادرات ما بالغ بر ۷ میلیون یورو بود.
میر احمدی با اشاره به مشکلات کشور در بحث تولید، بیان کرد: مشکلات مالیاتی،دستگاه قضایی که بعضا رایی را به اشتباه صادر می کند، آرد و گندم کشور و سهمیه هایی که بصورت رانتی ارائه میشود، سود بانک ها که بالغ بر ۲۰ درصد است، اینها از مهم ترین مشکلات کشور می باشد.
ساراپیرانه