به گزارش سایت خبری پرسون، حسین اصغری، مدیرکل محصولات علوفه ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که برنامه تولید محصولات سبزی و صیفی از جمله هویج به صورت فصلی با هماهنگی سازمانهای جهاد کشاورزی استانها تهیه و برای اجرا ابلاغ میشود، اظهار کرد: در مقطع تولید تابستانه، برنامه تولید هویج ۲۰۰ هزار تومان بوده که عملاً بر اساس گزارش استانها، ۲۶۰ هزار تن تولید محصول محقق شده است.
اصغری با اشاره به این که هویج جز کالاهای اساسی و استراتژیک کشور نبوده و قیمت آن تابع عرضه و تقاضا است، تصریح کرد: هرگونه افزایش تقاضا ناشی از کشش بازارهای صادراتی و مصرف داخل در افزایش قیمت این محصول مؤثر خواهد بود.
منبع: مهر