به گزارش سایت خبری پرسون از کرمانشاه ،مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه کرمانشاه گفت: قاچاق سوخت در مرزهای استان با راهاندازی دیپهای دیجیتالی به حداقل ممکن رسیده است.
فریدون یاسمی امروز در گفتوگو با خبرنگار ما، اظهار داشت: قاچاق سوخت در مرزهای استان به حداقل ممکن رسیده است.
وی با اشاره به تفاوت قیمت سوخت داخلی با کشورهای خارجی به عنوان علت اصلی قاچاق سوخت توسط افراد سودجو، گفت: در حال حاضر از دیپهای دیجیتالی به جای دیپهای دستی در مرزها استفاده میکنیم و مشخصات رانندگان، کامیون، اندازه و ابعاد باک سوخت در یک فلش مموری ثبت و ضبط میشود.
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه کرمانشاه گفت: در بدو ورود کامیونهای خارجی به مرزهای استان، میزان سوخت باک آنها اندازهگیری شده و به یک سرور مرکزی انتقال داده میشود و در زمان برگشت، اگر سوخت درون باک از مقدار اولیه بیشتر باشد باید براساس قیمت شورای نرخگذاری شهرستان یا قیمت شورای نرخگذاری استان( هر لیتر نفت گاز؛ ۷هزار تومان) پول سوخت اضافی را پرداخت کنند.
وی افزود: کامیونهای ایرانی تا ۳۰۰ لیتر از معافیت برخوردارند، ولی بیشتر از این مقدار، باید مابهالتفاوت قیمت را پرداخت کنند.
یاسمی در ادامه، به مکانیسمها و بازرسیهای مداوم و دقیق این شرکت در فرآیند انتقال و تحویل سوخت به جایگاه و نیز عرضه سوخت و همچنین بازرسیهایی که اداره استاندارد انجام میدهد اشاره کرد و گفت: همه جایگاههای CNG و سوخت مایع استاندارد هستند.
وی بیان کرد: واحد مهندسی این شرکت از ظرف پیمانه پر شده برای اطمینان از صحت مقدار سوخت عرضه شده استفاده میکند و بر روی هر دستگاه عرضه سوخت، پنج عدد پلمب نصب میکند که فک هر کدام از آنها جریمهای ۱۰ میلیون تومانی در پی دارد.
یاسمی گفت: با توجه به جمیع تدابیر اندیشیده شده، نظارتها و بازرسیهایی که به عمل میآید با اطمینان کامل اعلام میکنم احتمال تخلف در جایگاههای سوخت و کم فروشی بسیار بسیار ناچیز است.
وی تعداد جایگاههای سوخت مایع سطح استان را ۱۰۱ باب و تعداد جایگاههای CNG را ۷۳ باب اعلام و بیان کرد: هشت جایگاه سوخت مایع در استان کرمانشاه در دست احداث است.
یاسمی افزود: کسانی که تمایل به سرمایهگذاری در زمینه احداث جایگاه سوخت دارند، میتوانند در این خصوص اقدام کنند.
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه کرمانشاه، میزان مصرف روزانه سی.ان.جی CNG در استان را بیش از یکمیلیون مترمکعب اعلام کرد و اضافه کرد: در استان روزانه نزدیک یکمیلیون و ۸۰۰ هزار لیتر بنزین و یکمیلیون و ۴۰۰ هزار لیتر نفتگاز ( بدون احتساب نیروگاهها) مصرف میشود و همچنین روزانه بین یکمیلیون و ۵۰۰ هزار تا ۲ میلیون لیتر نفت کوره(مازوت) تحویل نیروگاه بیستون میدهیم.
وی به طرح تبدیل خودروهای تکسوز به دوگانهسوز در ۹ مرکز در سطح استان، اشاره کرد و گفت: در فاز اول این طرح تاکسیها و وانتبارهای تکسوز به صورت کاملا رایگان، دوگانهسوز شدند و در فاز دوم تاکسیهای اینترنی و آژانسهای تاکسی تلفنی با پرداخت ۲۵ درصد هزینه از سوی مالک خودرو و ۷۵ درصد از جانب دولت، دوگانهسوز میشوند.
یاسمی در مورد خانوارهای فاقد گاز طبیعی در روستاها، گفت: برای این خانوارها براساس کدملی و با همکاری بانکها، سهمیه نفت سفید آنها در کارتبانکی سرپرست خانوار شارژ میشود و آنها با مراجعه به مراکز فروشندگی نفت سفید میتوانند سهمیه خود را دریافت کنند.
یاسمی در خصوص تأمین نفت گاز مورد نیاز ادوات کشاورزی، گفت: ۹۵ میلیون لیتر نفتگاز برای مصرف یک سال به سازمان جهاد کشاورزی اختصاص دادیم که این سازمان براساس نوع کشت و شرایط آب و هوایی هر شهرستان آن را بین شهرستانهای استان تقسیم میکند.
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه کرمانشاه ادامه داد: سهمیه هر تراکتور را براساس زمین زیر کشت اعلامی توسط جهاد کشاورزی تعیین میشود و سهم هر شخص در کارت بانکیاش شارژ میشود.
یاسمی بیان داشت: ۳۰هزار و ۷۰ دستگاه تراکتور در استان پلاکگذاری شده و ۹۳۰ دستگاه نیز تا پایان هفته آینده پلاکگذاری میشوند و سهمیه سوخت آنها مشخص میشود.
وی از اختصاص سهمیه گاز ال.پی.جی LPG برای خانوارهای فاقد گاز، رستورانهای بینراهی و بومگردیها، از طریق شارژ کارتهای بانکی سخن گفت و افزود: این کار باعث میشود کپسولهای گاز LPG به قیمت مصوب به دست مردم برسد و از قاچاق جلوگیری شود.
یاسمی در پایان، اظهار داشت: هیچ کمبودی در تأمین سوخت نیروگاهها چه در سال گذشته و چه امسال نداشتهایم.
منبع :فارس