به گزارش سایت خبری پرسون، این واحد تولیدی در شهرستان بندرترکمن با ظرفیت تولید روزانه 24 تن پنیر سفید و 7.5 تن شیرخشک استحصال(ماده اصلی تولید پنیر) مشغول به فعالیت است.
لازم به ذکر است تعداد 90 نفر بطور مستقیم در این مجموعه تولیدی مشغول به کار هستند.
به گزارش سایت خبری پرسون، این واحد تولیدی در شهرستان بندرترکمن با ظرفیت تولید روزانه 24 تن پنیر سفید و 7.5 تن شیرخشک استحصال(ماده اصلی تولید پنیر) مشغول به فعالیت است.
لازم به ذکر است تعداد 90 نفر بطور مستقیم در این مجموعه تولیدی مشغول به کار هستند.
311164